Airex måtter

6 lækre Airex yogamåtter til din yogatræning

Yoga er på ingen tid blevet en populær motionsform for mænd og kvinder i alle aldre og størrelser. I og med at yoga i dag er elsket af så mange, er der kommet en masse yogaudstyr på markedet. 

Når du skal dyrke yoga, er det en nødvendighed, at du har en yogamåtte. Du kan naturligvis ofte låne en yogamåtte, hvor du dyrker yoga. Men den er brugt af mange, og måske er den ikke det lækreste underlag for dig. 

Desuden får du også mulighed for at dyrke yoga derhjemme, når du har din helt egen yogamåtte. Det er derfor en god idé at købe din egen yogamåtte. 

Find den bedste yogamåtte fra Airex for dig

Leder du efter en yogamåtte? Så er det værd at kigge nærmere på yogamåtter fra mærket Airex. Airex er et mærke, der fremstiller måtter i en høj kvalitet. Du går derfor aldrig galt i byen, hvis du investerer i en yogamåtte fra Airex. 

Men inden du køber en måtte, er det en fordel, at du kender til de forskellige typer. Det gør det nemlig nemmere for dig at beslutte, hvilken måtte der er den bedste for dig. Herved ender du heller ikke ud med en yogamåtte, som du slet ikke bliver glad for i længden.

1. Airex Coronella 200x60cm

Airex Coronella er en robust og alsidig måtte, der er yderst komfortabel. Den har en enestående komfort, så den hurtigt vil blive din foretrukne træningsmåtte, når du laver yoga, pilates m.m. 

Denne yogamåtte er en af de absolutte topmodeller, når det kommer til Airex-måtter. Måtten er forsynet med en lukket cellestruktur således, at den er i stand til at holde sig selv ren og hygiejnisk – selv hvis du bruger den i længere tid ad gangen. 

Måtten har desuden en antibakteriel beskyttelse, så du trygt kan bruge den mange år frem i tiden. Derudover har den alsidige Airex-måtte de mest optimale dæmpningsegenskaber samtidig med, at den er latexfri. Sidst men ikke mindst er måtten skridsikker samt nem at rengøre.

Yogamåtten måler cirka 200 x 60 x 1,5 cm. og har en vægt på omkring 2,2 kg.

Se priser

2. Airex Fitline 10mm

Her finder du en af de mest populære yogamåtter fra Airex. Måtten er fantastisk til flere forskellige former for træning. Uanset om du skal dyrke yoga, pilates eller lignende, er denne måtte perfekt, da den er varm, blød og komfortabel.

Måtten er et fantastisk underlag i forbindelse med din træning, da den er ekstra lang og giver dig den bedste isolation mod et koldt gulv. Dens tykkelse på 1 cm. er lige præcis nok til at give dig den polstring, du har brug for, når du udfører siddende eller liggende øvelser. 

Hygiejnemæssigt er denne måtte også i top. Den er nemlig forsynet med en antibakteriel beskyttelse. Ydermere er den fri for latex og ftalater. Desuden er måtten yderst holdbar, så du kan have glæde af den i rigtig mange år. 

Yogamåtten måler 180 x 60 x 1,0 cm. og vejer 1,3 kg.

Se priser

3. Airex Atlas 125×200

Atlas er navnet på denne model, som er endnu en lækker måtte fra Airex. Her får du den længste og bredeste yogamåtte af dem alle. På den måde er du sikret, at du har god plads til at udføre dine øvelser. 

Måtten er helt formidabel til en lang række af formål. Ikke nok med at den kan bruges til yoga, kan du ligeledes bruge den til både fysioterapi, genoptræning, pilates og meget mere.

Den større overflade gør, at den ydermere er velegnet til vand, hvis du har brug for at træne i et svømmebassin. Endvidere har yogamåtten en optimal dæmpning, og så er den både slidstærk og holdbar. Den er også utrolig hygiejnisk, da den er blevet behandlet således, at bakterie- og svampevækst hæmmes.

Yogamåtten måler cirka 200 x 125 x 1,5 cm. og vejer 5,9 kg.

Se priser

4. Airex Hercules 25mm

Denne måtte fra brandet Airex er meget blød og behagelig takket være den fantastiske tykkelse på 2,5 cm. Du er derfor godt og grundigt isoleret fra et koldt gulv under din yogatræning. 

Hercules-måtten er ydermere en hudvenlig måtte, der kan anvendes til et hav af træningsformer udover yoga. Måttens gode tykkelse sørger nemlig for en høj opdriftskraft, hvilket gør, at måtten også kan bruges i vand.

Den robuste, latexfri og skridsikre måtte er nem at rengøre ved hjælp af vand og vaskemiddel. Den er desuden hygiejnisk, da den er behandlet således, at den er beskyttet mod bakterier. 

Yogamåtten måler 200 x 100 x 2,5 cm. og vejer 5,5 kg.

Se priser

5. Airex Corona 200x100cm

Denne Airex-måtte med navnet ”Corona” er en måtte, der sikrer dig en effektiv træning, uanset om det er yoga, pilates eller noget helt andet. Yogamåtten er et sikkert valg, hvis du skal bruge den i længere tid, mens du træner. Den har nemlig dæmpningsegenskaber samtidig med, at den er en genial polstring mellem dig og et koldt og hårdt gulv. 

Derudover er denne måtte forsynet med en lukket cellestruktur, der blandt andet sikrer, at den holder både formen og funktionaliteten i mange år frem i tiden. 

Den skridsikre og latexfri måtte er ydermere udstyret med en varig beskyttelse mod bakterie- og svampeangreb. Du skal blot sørge for at holde den ren med vand og vaskemiddel, så denne egenskab bibeholdes.

Yogamåtten måler 200 x 100 x 1,5 cm. og vejer 4,1 kg.

Se priser

6. Airex Fitness 15mm

Har du brug for en kortere måtte, når du skal til yoga? Så er denne yogamåtte måske den rette for dig. Den er med sine 120 cm. kortere end de fleste andre måtter. Hvis du skal træne derhjemme eller i et træningslokale, hvor der er meget lidt plads til hver person, finder du den rette måtte lige her. 

Fordelen ved denne måtte er desuden, at den er nem at transportere takket være dens mindre størrelse. Trods den mindre størrelse besidder måtten stadig alle de gode egenskaber, som måtter fra Airex er kendte for. 

Yogamåtten måler 120 x 60 x 1,5 cm. og vejer 1,4 kg. 

Se priser

Fordele ved at anvende Airex-yogamåtter

Der er rigtig mange fordele ved at have din egen måtte fra Airex, når du skal dyrke yoga. Dette gør sig gældende lige meget, om du træner derhjemme eller et sted ude i byen. 

En af de største fordele ved disse måtter er helt klart, at du er sikret et isolerende og blødt underlag. Det kan være yderst ubehageligt at udføre øvelser på et bart gulv, da det kan gøre ondt forskellige steder på kroppen. 

Herved ender det med, at du ikke får det optimale ud af din træning, da du kommer til at fokusere på, hvor det gør ondt. Et koldt og hårdt gulv kan desuden skade dig over tid. Men hvis du investerer i en måtte fra Airex, undgår du dette. I stedet kan du fokusere på dig selv og din træning.

Når du har et stabilt og komfortabelt underlag, giver det dig desuden en langt større glæde, når du er i gang med din yogatræning. 

Vælg en måtte fra Airex ud fra dine præferencer

Når det kommer til valg af en måtte fra Airex, kommer det an på dig og dine præferencer. Dog findes der så mange yogamåtter i en del forskellige størrelser, farver, tykkelser, prisklasser m.m., at det kan være svært at vælge.

Derfor er det en god idé, hvis du først og fremmest tænker over, hvad du skal bruge din Airex-yogamåtte til. Herefter bør du også tænke over, om du har et budget. 

Måtterne fra Airex og andre brands kan nemlig koste fra et par hundrede kroner og helt op til over 1.000 kroner. Du skal dog være opmærksom på, at de billigste produkter kan have en tendens til hurtigere at gå i stykker således, at det bliver dyrere for dig i sidste ende. 

Ikke nok med at du skal tænke over ovenstående parametre, bør du også være opmærksom på andre faktorer, inden du køber en ny måtte. Her menes der alt lige fra tykkelsen til længden, bredden, materialet, huller til ophæng med mere. 

Der er fordele og ulemper ved de forskellige størrelser og tykkelser på Airex-måtter. For eksempel kan en tyk måtte være en fordel til en form for træning, mens det er en ulempe til en anden form for træning. Det samme gælder længden og bredden. 

Materialet er ligeledes værd at tænke over, da måttens overflade er vigtig i mange henseender. Der findes træningsmåtter med både glatte og nubrede overflader, hvilket er velegnet til forskellige former for træning. Eksempelvis er en nubret overflade at foretrække, hvis du skal bruge din Airex-måtte til yoga.

Sidst opdateret 18. december 2021 af Stephanie