De 6 bedste Casall yogamåtter

De bedste Casall yogamåtterI oldtiden udøvede inderne yoga direkte på jord eller græs. Men sådan er det ikke længere. Nu om dage findes der nemlig mange forskellige yogamåtter i flere prisklasser. De kommer i en bred vifte af farver, mønstre og stilarter. Nogle er miljøvenlige, mens andre er designet til at være nemme at have med på farten.

En yogamåtte er en måtte, der er specielt lavet til, når du dyrker yoga. Måtten sørger for en skridsikker og polstret overflade, som gør det nemmere for dig at udføre yoga sikkert og komfortabelt.

Leder du efter en yogamåtte i en god kvalitet? I denne artikel kan du finde nogle af de bedste yogamåtter fra Casall på markedet. 

1. Casall Yogamåtte Position 4mm

Denne Casall yogamåtte er perfekt til både nybegynderen og den øvede yogaentusiast. Den er velegnet til både yogasalen, hjemmetræning og når du er på farten. 

Måtten er fremstillet af TPE-gummi, der ikke indeholder PVC. Materialet gør, at måtten har et godt greb samt yder en god stødabsorbering. Du vil derfor opleve at have en behagelig yogatræning. 

Yogamåtten måler 183 x 61 x 0,4 cm. og vejer 0,72 kg.

2. Casall PRF Yin & Hot Yoga Mat 5mm

Med denne yogamåtte fra Casall har du den perfekte partner til Yin Yoga, meditation eller restorativ yoga. Den er fremstillet af naturgummi, mikrofiber og polyester. Det er medvirkende til, at måtten altid ligger både stabilt og sikkert, da den har en god naturlig tyngde. 

Takket være yogamåttens tætte polstring føles den både blød og behagelig, når du bruger den.

Yogamåtten måler 180 x 61 x 0,5 cm. og vejer 1,5 kg.

3. Casall Natural Rubber Yoga Mat 5mm

Her finder du en Casall yogamåtte, der er populær blandt yogaundervisere. Den er fremstillet i miljøvenligt naturgummi, hvilket giver den en god vægt således, at den til enhver tid ligger sikkert og fast på underlaget.

Måtten er opbygget af to lag. Disse to lag er i forskellige tykkelser og består af en speciel sammensætning. Det giver måtten et rigtig godt greb uanset, om du bruger den under våde eller tørre forhold.

Yogamåtten måler 190 x 66 x 0,5 cm. og vejer 3 kg.

4. Casall Cover up Grippy Yoga Mat 2mm

Har du brug for en Casall yogamåtte, der hjælper dig med positionering ved hver yogaøvelse? Så er denne yogamåtte den helt rette for dig. Den er nemlig forsynet med laserskårede linjer, som viser dig, hvordan du skal positionere dig.

Måtten har en overflade i PU og et underlag i vegansk naturgummi. Den sørger hele tiden for et fantastisk greb, da vand og sved bliver absorberet ned i måtten, mens du træner. Den tynde måtte er nem at folde sammen, så du kan tage den med dig.

Yogamåtten måler 183 x 68 x 0,2 cm. og vejer 1,4 kg.

5. Casall Yoga Mat Natural Cork 5mm

Er du vild med naturlige materialer, der giver dig fornemmelsen af en naturlig yogatræning, bør du eje denne yogamåtte fra Casall. Den er fremstillet af naturkork og naturgummi, hvilket gør den en smule tungere end andre måtter. 

Materialerne og den tungere vægt er dog en fordel, da disse faktorer øger stabiliteten, giver et sikkert greb og er stødabsorberende. Desuden gør de også, at måtten er meget holdbar. 

Yogamåtten måler 183 x 61 x 0.5 cm. og vejer 3 kg.

6. Casall Exercise Mat Balance PVC Free 4mm

Bruger du denne yogamåtte fra Casall, når du træner, får du et godt greb selv, når du sveder. Al fugt suges nemlig ned i måtten, mens du er i gang med at dyrke yoga. 

Der er ydermere tegnet linjer på måtten således, at du hurtigt kan se, hvordan du skal positionere dig ved hver øvelse. Derudover opnår du både en god støtte samt en lækker affjedring, da måtten er fremstillet af naturgummi. 

Yogamåtten måler 183 x 68 x 0.5 cm. og vejer 3.1 kg.

Sidst opdateret 8. december 2021 af Stephanie