3 gode gaveidéer til hende der elsker yoga

3 gode gaveidéer til hende der elsker yoga

Yoga er godt for helbredet. Det er én af de helt store grunde til, at mange i dag dyrker yoga. Derudover er yoga både afslappende og afstressende. Men at lave yoga kræver også flere former for udstyr. 

Leder du efter en gave til en yogaentusiast, kan du eventuelt overveje at købe diverse yogaudstyr. Du kan nemlig være sikker på, at vedkommende vil elske sådan en gave. Derfor finder du her 3 gaveidéer til hende, der elsker yoga. 

Gaver i flere prisklasser til yogaelskeren

Uanset hvad dit gavebudget ligger på, kan du sagtens finde en god gave til hende, der er vild med yoga. Der findes nemlig en lang række af ting, som er perfekte til en skøn yogatræning. Du kan vælge mellem de lidt dyrere ting samt de lidt billigere ting. Det kommer helt an på dig og dit budget. 

Bærestrop til din yogamåtte fra Corklane

Mat Strap – Corklane – Your Yoga Shop

Hvis modtageren af gaven går til yoga ude i byen, er det smart at have en bærestrop til yogamåtten. En bærestrop gør det nemt at håndtere og transportere yogamåtten fra det ene sted til det andet, da du med hjælp fra stroppen kan bære din måtte på skulderen. Yogamåtten skal nemlig blot rulles sammen, hvorefter bærestroppen sættes rundt om måtten.

Denne praktiske og funktionelle bærestrop kan indstilles således, at den passer perfekt til alle yogamåtter. Du kan glæde en veninde eller et kvindeligt familiemedlem med denne bærestrop til en yogamåtte, så det er nemmere at komme til og fra yoga.

Supernova Leggings – Black Iris

Supernova Leggings – Black Iris – Yoga bukser & leggings – Your Yoga Shop

Yoga kræver et par leggings, der er bløde og behagelige, så de ikke generer under de forskellige yogaøvelser. Disse leggings har en høj talje, som er yderst praktisk, når der dyrkes yoga. De kommer desuden med en innovativ fleksibel regnbueform, hvilket giver den mest optimale stretch uanset, hvilken størrelse du bruger. 

Bukserne er fremstillet af både miljøvenligt og bæredygtigt genbrugsnylon. Dette genbrugsnylon kommer fra spildmaterialer, der ellers bare ville være blevet destrueret. Sidst men ikke mindst fås disse leggings i tre forskellige farver.

Vindklokke sæt med alle 4 varianter

Vindklokke sæt med alle 4 varianter – Syngeskåle, klang & lyd – Your Yoga Shop

Dette flotte og håndlavede vindklokkesæt i bambus er helt perfekt, når der skal dyrkes yoga i de rette rammer. Sættet indeholder alle 4 varianter af vindklokker. Hver variant har hele 8 toner. Derudover er hver klokke tilknyttet et af de fire elementer, som er jord, vand, luft og ild. De kan hver især påvirke brugerens chakra. 

Vindklokker fra Koshi er stemt nøjagtigt som et musikinstrument. Herved er du sikret, at klokkerne kun udsender de smukkeste toner. Disse vindklokker kan bruges både indendørs og udendørs, så du kan bruge dem lige, hvor du har lyst.

Glæd yogaelskeren med en pakkekalender

Hvis du skal bruge en masse gaver til yogaelskeren, fordi du vil lave en pakkekalender til vedkommende, kan det hurtigt blive en meget dyr fornøjelse. Ønsker du at give en pakkekalender til hende, skal du købe en masse gaver, som du efterfølgende skal pakke ind og aflevere til modtageren. 

Det er en lang og lidt besværlig proces, hvis du ikke har særlig meget tid at gøre godt med. Det tager nemlig en del tid bare at finde gaverne og derefter pakke dem smukt ind, så pakkekalenderen udstråler den rette julestemning.

Der findes dog andre løsninger. Har du brug for en lige så god, men lettere løsning, kan du eventuelt kigge nærmere på en pakkekalender til hende.    

Sidst opdateret 18. december 2021 af Stephanie

Sidst opdateret 18. december 2021 af Stephanie