Jeg er skribent på YogaØvelser.dk fordi yoga har gjort rigtig meget for mig de senere år. Jeg har altid været noget fordomsfuld i forhold til yoga for mænd, men heldigvis helt ubegrundet. Jeg har set lyset i yoga og det som yoga kan byde på - og det er jeg sikker på at du også kommer til :)

Sponsoreret indhold

Mennesker er forskellige, og derfor findes der også rigtig mange måder at finde afslapning og ro i en presset hverdag. Sommetider har man brug for en masse liv, og andre gange er det vigtigt, at man bare kan få lov at gå helt ind i sig selv.

For de fleste handler det dog om at finde den nødvendige variation, så hverdagen ikke bliver for triviel og ensformig. Yoga er som bekendt en populær måde at få tankerne på afstand og gøre noget godt for kroppen, men det samme kan være tilfældet med casinospil, fordi det udelukkende handler om det, som foregår på skærmen. Derfor skal man finde de måder, man bedst slapper af på.

Derfor er yoga en gevinst

Du har sikkert hørt mange gange, at det er sundt at dyrke yoga, og at det på mange måder er at gøre noget rigtig godt for sig selv. Men måske har du ikke helt indblik i, hvorfor det er så godt for kroppen at få lavet disse øvelser regelmæssigt.

Yoga er først og fremmest godt på det fysiske område. Du får spændt ud i hele kroppen, og du kommer måske ud i nogle stillinger, du ikke vidste, din krop var i stand til. Det er noget, som for mange kan mærkes i hverdagen, fordi helt normale bevægelser pludselig føles mere naturlige og behagelige.

Du skal dog også være opmærksom på, at du kan blive rigtig øm, når du starter op med yoga. Man skal ikke underkende, at det er superhårdt at dyrke yoga, og man får virkelig brugt sine muskler på en anden måde, end hvis man går i haven eller styrketræner. Derfor skal man også være lidt opmærksom på, hvordan kroppen reagerer og lytte til den.

Yoga er også rigtig sundt på det mentale område. Man kan sommetider formå at komme helt ind i sig selv, og hvis man dyrker yoga med ro omkring sig, kan det på mange måder virke som rigtig god terapi. Eksempelvis er det en virkelig effektiv kur mod stress, hvis man gør det på den rigtige måde.

Brug mobilen i de rette doser

Det kan også være afstressende at kigge på mobilen, hvis man gør det i de rette mængder. Eksempelvis ved at spille spil eller se serier, hvor det kun er den ene ting, det handler om. Andre finder det afslappende at tage et par timer, hvor de bare chatter med vennerne og får sig selv opdateret lidt på det sociale liv.

Husk, at det også er sundt at holde pauser fra mobilen. Hjernen har sommetider brug for en pause, hvor den ikke kigger på en skærm, og det skal man være opmærksom på.

Gør sundhed til en glæde

Faktisk kan det også være en afslappende fornemmelse at leve et sundt liv. Måske kan det i perioder føles lidt som et pres, og der skal også være plads til at ’synde’ en gang imellem. Dog er det vigtigt, at man forsøger at gøre det til en glæde at have et sundt sind og en sund krop.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn-2

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This