Jeg er skribent på YogaØvelser.dk fordi yoga har gjort rigtig meget for mig de senere år. Jeg har altid været noget fordomsfuld i forhold til yoga for mænd, men heldigvis helt ubegrundet. Jeg har set lyset i yoga og det som yoga kan byde på - og det er jeg sikker på at du også kommer til :)

Det er en skrøne, at det kun er slanke mennesker, der kan dyrke yoga. Sådan er det nemlig slet ikke. Der er rig mulighed for at dyrke yoga for overvægtige, og selvom man skulle være overvægtig, så må man vide, at der er rigtig mange store og gode fordele ved at dyrke yoga. Man kan sagtens få rigtig stort udbytte af træningen, og selvom man måske ikke har helt de samme muligheder som de mennesker, der er meget slanke, så har man muligheder nok.

Yoga er en super spændende motionsform, der giver ro, og ved yoga for overvægtige kan man høste alle de gode fordele ved at dyrke yoga. Man kan nøjes med at dyrke det en enkelt gang om ugen, for det er mere end rigeligt til, at man kan få alle de fordele, der er ved yoga. Træningen giver styrke og smidighed, men man må mest af alt også vide, at den giver ro. Det er fedt.

Yoga er for alle mennesker, og der findes derfor også yoga for overvægtige. Hvis man selv vejer lidt for meget, kan det være en rar ting at dyrke yoga sammen med andre, der også står i den helt samme situation. Det kan være med til at skabe et rum, der er rigtig trygt.

Når det kommer til yoga, må man vide, at der udelukkende er fordele forbundet ved at træne det. Det kan godt tage lidt tid at lære alle øvelserne at kende, men det er noget, som man må have tålmodighed med. Når man blot tager det i sit eget tempo, så skal det nok gå alt sammen, og med tiden vil man nemt og sikkert kunne blive en sand yoga mester. Det er vigtigt at træne i trygge omgivelser, og med yoga for overvægtige kan man potentielt set få det, som man er på udkig efter. Det er en fornøjelse at dyrke yoga – også for overvægtige.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This