Få forbedret dine yogateknikker med privat yoga undervisning 

privat yoga undervisningPrivat yoga undervisning er et godt supplement til vores online yogatræning. Her kommer der en træner hjem til dig, som kan sammensætte et program præcis til dit niveau. Det kan være en stor styrke, at du får hjælp af en privat træner til at finde ud af, hvordan du skal udføre øvelserne korrekt, og hvordan du kan udvikle din yogapraksis. Læs mere at vide om de yogaformer, du kan få undervisning til her.

Det er virkelig fleksibelt for dig at dyrke yoga via vores yoga undervisning på nettet. Der kan du nemt få det til at passe til din hverdag. Du behøver ikke at stresse over at skulle nå et hold, og du kan vælge lige præcis den form for yoga, som du har lyst til – eller som din krop har brug for i dag.

Men det kan også være rart, at du fra tid til anden kan træne med en professionel, som kan hjælpe dig til at finde ud af, om du er på rette vej i forhold til din yogapraksis. En, der kan se på, når du dyrker yoga. Vedkommende kommenterer på, om du udfører stillingerne på den rigtige måde, og kan hjælpe dig til, hvordan du kan blive ved med at udvikle dig.

Derfor kan det være en god ide, at du supplerer din yoga undervisning hos os med privat yoga undervisning hos for eksempel raskrask.dk. De tilbyder, at de enten kan komme hjem til dig, eller at I kan mødes i naturen i nærheden af, hvor du bor. Dermed kan du stadig få hjælp til blive bedre til yoga, uden at du behøver at skulle hen i et center.

Privat yoga undervisning er både for begyndere og øvede

Måske tænker du som begynder, at det med at have en træner til at give dig privat yoga undervisning godt kan virke rimelig intimiderende. Du er jo først lige ved at lære, hvordan du skal udføre de forskellige stillinger. Vil vedkommende så ikke bare ende med at stå og rette på dig hele tiden?

Du kan dog have rigtig stor hjælp af at få privat yoga undervisning, når du er begynder. Der vil træneren kunne hjælpe dig med, hvordan du udfører de grundlæggende stillinger, og hvordan du skal bruge dit åndedræt, når du træner. Det kan være en kæmpe hjælp for dig til at sikre, at du kommer ordentligt i gang med at dyrke yoga.

Omvendt kan det være, at du tænker, at du som øvet slet ikke har brug for en personlig træner. Det kan være, at du har opbygget en god rutine med at træne efter vores videoer derhjemme, og at du føler, at du bliver ved med at forbedre dig.

Når du får yoga undervisning af et firma som raskrask.dk, sørger de for at lægge et program, der passer til det niveau, som du er på. Der er jo ikke noget, der hedder, at du nu er verdensmester i yoga, og at du derfor ikke kan lære mere. Du kan altid udvikle dig. Det er noget af det smukke ved denne form for træning.

Fokus på, at du skal finde ro, når du dyrker yoga

Måske tænker du, at det med at have en personlig træner inden for yoga ikke er noget for dig, fordi du bare ikke kan få yoga og en personlig træner til at hænge sammen. En personlig træner er jo sådan en, der står på sidelinjen og råber, at du skal gøre det bedre og presse dig selv endnu mere. Det er jo slet ikke det, som yoga handler om.

Men en personlig træner inden for yoga vil jo netop tage udgangspunkt i yogatræningen på dens præmisser. Hos raskrask.dk har de for eksempel stort fokus på, hvordan du kan finde ro ved at dyrke yoga. De er udmærkede klar over, at der er mange, der dyrker yoga på grund af de fysiske fordele ved det, men der er jo også store psykiske fordele som, at du bliver mindre stresset af det.

Hele raskrask.dk’s koncept med, at de kommer hjem til dig, er også en måde for dig at sikre, at du ikke bliver lige så stresset. Hvis du skal skynde dig efter arbejde, for at kunne nå ned i et yogacenter til et det tidspunkt, hvor timen skal starte, vil du jo starte ud med at være stresset og forpustet på forhånd. Det er slet ikke et godt udgangspunkt for at finde ro med at dyrke yoga.

Hvis træneren i stedet kommer hjem til dig på et tidspunkt, der passer dig, vil du være langt mere afslappet, og du kan dermed i langt højere grad nyde at dyrke yoga.

Dyrk yoga i naturen

Sidder du nogle gange indenfor og dyrker yoga, og ser på det gode vejr uden for, mens du drømmer om, at du kan komme ud og dyrke yoga udenfor? Det kan være grænseoverskridende at skulle stille sig op alene og dyrke yoga i haven eller naturen. Det kan afholde dig fra at gøre det.

Samtidig giver det dog rigtig god mening, at du dyrker yoga udenfor, når det er godt vejr. Yogaens ro passer rigtig godt til at være uden for, og du kan nyde at opholde dig i naturen på en helt anden måde, når du dyrker yoga.

Hvis du har svært ved at tage dig sammen til at dyrke yoga udenfor, når du bare er dig selv, kan det være rart for dig, at raskrask.dk’s træner er med dig. Vedkommende har ikke nogen problemer med, at I stiller jer op i en park eller et andet sted, hvor andre kan se jer, og dyrker yoga.

Dyrk yoga sammen med andre – derhjemme

Hvis du kun dyrker yoga derhjemme nu, savner du måske det med at gå på et hold, hvor du dyrker yoga sammen med andre. Der er noget helt særligt ved at være i rum med andre, der er i gang med præcis de samme øvelser som dig. Det kan hjælpe dig til at skabe en helt særlig form for ro og fokus på træningen.

Men hvis du ikke har så meget tid til at komme i et yogacenter, hvordan skal du så kunne dyrke yoga sammen med andre? Hos raskrask.dk tilbyder de faktisk også, at de kan give privat yoga undervisning til et mindre hold, der for eksempel samles hjemme hos dig.

Hvis I er flere på vejen eller flere i boligblokken, der har mulighed for at dyrke yoga på det samme tidspunkt, er det derfor oplagt, at du samler et lille hold. Dermed kan I få glæden ved at være fælles om kærligheden til yoga.

Hvilke former for yoga kan jeg få privat yoga undervisning i?

Her på siden kan du få yogaundervisning i en række former for yoga. Vi tilbyder både undervisning i ashtanga yoga, flow yoga, hatha yoga, iyengar yoga, power yoga, vinyasa yoga og yin yoga. Det er også de yogaformer, som du kan få privat yoga undervisning i, når du får hjælp af en personlig træner fra raskrask.dk.

Starter der, hvor du er og hvilken yoga, du dyrker

De tager som nævnt udgangspunkt i, hvor du er i din yogapraksis. Derudover tager de selvfølgelig også udgangspunkt i, hvilken form for yoga du godt kan lide at dyrke.

Hvis du godt kan lide at dyrke en stille og meditativ form for yoga, lægger de et program for det. Kan du bedre lide en form for yoga, hvor der er meget bevægelse, er det det, som I tager udgangspunkt i.

Tilpasset til din daglige behov

Hvis du har dyrket yoga gennem længere tid, ved du sikkert, at det kan være forskelligt, hvilken form for yoga du har brug for at dyrke eller lyst til at dyrke. Det kan komme helt an på, hvordan dit humør er, og hvordan din krop har det.

Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du fra gang til gang, når du får privat yoga undervisning, kan tage udgangspunkt i, hvordan du gerne vil dyrke yoga den dag. Det kan du, når du bruger raskrask.dk.

Du kan altså få rigtig meget ud af privat yoga undervisning, lige meget hvilken form for yoga du dyrker, lige meget hvor du dyrker den henne, om du vil træne alene eller sammen med andre, og om du er begynder eller øvet. Det kan derfor være et rigtig godt supplement til din normale yogapraksis.

Læs mere, og book privat hjemmeundervisning i yoga på Raskrask.dk.

Sidst opdateret 8. december 2021 af Stephanie