Online yoga videoer til stream på dansk

Yogavideoer når du vil, hvor du vil
#YOGAVIDS

Sponsoreret indhold

Her finder du en masse gode yogaprogrammer – som passer til ethvert behov og til ethvert formål.

Alle kan bruge disse yogaprogrammer og yogavideoer

Yogaprogrammerne  og videoerne er stykket sammen så alle kan bruge dem, uanset alder, smidighed og niveau. Og uanset dit formål. Om du har brug for, at komme tilbage til dit “gamle jeg” med gravid yoga, blive fit, træne på kontoret eller måske bare få større velvære, så kan du her finde et online yoga program med videoer. Du bliver undervist af nogle af landets bedste og mest erfarne yogis.

Hvorfor følge et yogaprogram og følge det på video?

Der er flere gode grunde til, at følge et yogaprogram med video.

  • Hold nemmere motivationen ved, at følge et program – det program du selv ønsker
  • Følg det program, som giver dig det ønskede resultat
  • Udfør stillingerne korrekt for bedste resultat og undgå skader
  • Du kan dyrke yoga præcist hvor og hvornår du vil
  • Det er billigere end de fleste yogahold

Hvad er YogaStream?

YogaStream er en yogaportal fyldt med yoga videoer og yoga programmer fra udvalgte danske yogaundervisere. De er meget dygtige og meget passionerede omkring deres yoga og meget passionerede, når det kommer til, at undervise dig og give dig de absolut bedste stunder, når du dyrker yoga.

På YogaStream finder du videoer og programmer til ethvert behov du end måtte have. Alt lige fra begynderprogrammer til mere udfordrende programmer. Fra korte til lange programmer. Du finder præcist de videoer som er bedst for dig.

Dette forløb er til dig, som er helt ny til yoga eller som trænger til at få genopfrisket nogle af grundprincipperne i de klassiske yogastillinger. Igennem forløbet lærer du de vigtigtse, mest fundamentale ting ved yogaen og bliver introduceret til de grundlæggende principper i de klassiske yogastillinger.

Dette forløb har fokus på, at få basisteknikkerne helt på plads, så du kan komme godt igang med din flow-praksis – også kaldet vinyasa. Forløbet er bygget op over en solhilsen.

Bliv helt klar til sommer med denne 21-dages forårs challenge. Her renser vi ud, støver af, opbygger styrke og finder balance – fysisk og mentalt, så du kan gå sommeren i møde med rank ryg og åbent hjerte.

Mix-challenge til dig, der er ny – eller relativt ny til yoga.

Giv dig selv en kærlig udfordring, og vær med på denne 14-Dages Yoga Mix-Challenge. Her inviteres du til at dyrke yoga hver dag i 14 dage med nogle af landets dygtigste yogalærere.

Kom i gang med yoga med dette 21-dages “kom i gang”-forløb. Vi hjælper til, at komme godt i gang med yoga.

Mix-challenge til dig, der er ny – eller relativt ny til yoga.

Giv dig selv en kærlig udfordring, og vær med på denne 14-Dages Yoga Mix-Challenge. Her inviteres du til at dyrke yoga hver dag i 14 dage med nogle af landets dygtigste yogalærere.

Dette terapeutiske yogaforløb er for dig, der oplever smerter eller spændinger i ryg-, skuldre- og nakkeområdet. Her bliver du guidet gennem en række blide og nænsomme øvelser, som frigiver spændinger af både fysisk og psykisk karakter.

Stress af og find ro med disse 4 yin-sekvenser, som hjælper dig med at slukke for tankerne, slippe kontrollen og slappe af i nuet.

Yoga videoer og programmer er blevet tilgængelig for alle

Hvis du leder efter yoga videoer, så er det bare at søge på det på en af de mange søgemaskiner, og du får med det samme en masse hits. Og der er også mulighed for, at se en god yoga video uden at skulle betale en formue for det. Som f.eks. på YogaStream, hvor du får alle de yoga videoer og programmer du kan bruge til ethvert mål. Tilgængeligt når du vil, hvor du vil. Med de bedste yogis i Danmark.

Der er mange af de videoer med yoga, som du finder på nettet, som er på engelsk, og er du ikke så stiv ud i det engelske, så er en yoga video dansk med sikkerhed den bedste vej at søge, for der vil du være i stand til at forstå og følge instruktionerne ned til mindste detalje.

Der er også niveauer til alle

Yoga er en motionsform, som passer til alle, og som kan udføres af alle i alle aldre, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Det er ganske let at finde en yoga video for nybegyndere online, så er det noget, som du er interesseret i at prøve, så er det bare med at kaste sig ud i det, og du vil med sikkerhed ikke fortryde det, for der er ikke noget ved yoga for begyndere, som er alt for svært, og det er dig selv som bestemmer det tempo, som du vil bevæge dig fremad i.

De forskellige yoga positioner hedder ofte noget meget flatterende eller beskrivende, men det er en del af det at dyrke yoga, der er ingen grund til at lade sig forvirre af det, og det er alle yoga video programmer, som kalder positionerne ved de navne. Navnene kan være sådan noget som Warrior, Sun Salutation eller Downward Dog. Positioner og bevægelser, som er meget passende, men som også kan være lidt overraskende, første gang man hører dem.

Der er også dukket mange yogastudier op i de senere år, og mange af dem har også yoga video online, som deres medlemmer kan følge for at kunne træne hjemme, hvis der en uge ikke er tid til at nå ned i yogastudiet og træne.

Når du har fundet de rette videoer og programmer skal det rette udstyr til

Om det er en yoga video for begyndere eller en yoga video for de mere øvede, du skal i gang med, så gælder det om at have det rette udstyr derhjemme. Her er der endnu en fordel ved netop at have valgt yoga, for der skal faktisk ikke særligt meget til, og det lidt, du har brug for, det koster heller ikke specielt meget. Endnu et område, der gør, at yoga virkelig er for alle.

Du skal bruge en yogamåtte. Primært da du kommer til at være rigtig meget på et gulv med de øvelser, du skal lave. Der er en yogamåtte perfekt, og den er desuden nem at folde sammen og have i et skab, når du ikke bruger den, så den fylder heller ikke i hverdagen.

Desuden skal du have noget træningstøj (Yogatøj til kvinder. Yogatøj til mænd), du kan bruge. Det gælder om, at du skal have det behageligt, og du skal kunne bevæge dig frit hele tiden. Og så er det egentlig lige meget om det er stramt eller løst. Det handler om din komfort.

 

Vi lever i dag et liv som er hektisk og stressende, og meget af vores tid bruges på at være på, både på de sociale medier og til at vise overskud med alle de selvrealiserende ting og projekter, som vi alle deltager i. For vi er heldigvis nået til, at vi i dag er i konstant udvikling og forsøger at dygtiggøre os hele tiden.

En af de ting, som vi gør, for at finde det overskud, der skal til for at være på, som det hedder i det moderne danske sprog, er, at vi motionerer og prøver at finde lidt ekstra energi. En af de ting, som mange er begyndt at søge mod, er yoga. Noget som er med til at sikre, at vi både er i fysisk og mental balance, og som giver os det overskud, vi alle ønsker at have i hverdagen.

Det gør, der er brug for tid til at lade vores batterier op, og derfor kommer der flere og flere wellnesscentre, hvor du kan få yogatimer, mens du er der for en weekend til anden behandling.

Her er noget, som kan hjælpe dig til mere energi, velvære og du kan spare tid. Nu kan du nemlig se yogavideoer derhjemme i stedet for, at bruge tid og penge på, at komme i et yogastudie.

Du kan få yogaundervisning på video

Yogaprogram på video er en glimrende idé, hvis du gerne vil i gang hurtigt, og du ikke har mulighed eller råd til at finde frem til et sted, hvor du kan undervises på dansk. Men det er vigtigt, at du går langsomt frem, for de forskellige positioner skal udføres korrekt, for det er jo med yoga, som det er med al motion, at gør man det forkert, så kan det skade kroppen mere, end det gavner.

Hvis du er bekendt med engelsk på et rimeligt godt niveau, så vil der være flere forskellige muligheder for at finde yogaundervisning på video, for der er en større tradition for yoga i USA, og der er også en større tradition for at være online i USA, for det er der, hvor du finder pengene og det er også der, hvor du kan vise dine evner frem til et større publikum hurtigt.

Der er dog også dem, som prøver at lægge deres videoer ud med øvelser, og det er ikke altid de bedste, så det er med at finde en video, som er med en autoriseret instruktør, for det er vigtigt med en grundig introduktion til yoga med de bedste yogavideoer på dansk og gerne online, så du kan se dem når som helst og hvor som helst.

Stream eller køb yoga videoonline

Motionsvideoer har været i omløb i mange år efterhånden. Og der er derfor gode muligheder for at købe en eller flere med yoga på DVD, ligesom du på denne måde kan finde en yoga-video på dansk, så du lettere kan forstå, hvad instruktøren siger.

Men kan du godt lide at blive udfordret og ikke kun lave de samme øvelser hjemme, så kan det bedre svare sig at streame dine videoer på nettet. Begge dele kræver, du kan lave selve øvelserne foran et fjernsyn, så der skal være gulvplads nok på gulvet til det også.

Fordelen er dog, at du ved at følge din yogaundervisning på video, ikke er afhængig af et træningscenter, ligesom du kan lave dine øvelser, når det passer dig. For mange kan det være en stor fordel, for træning ligger ikke altid på de tidspunkter, hvor du har tid til at træne.

Med en yoga video eller gennem streaming, så kan du træne, når du vil. Der er dog kun dig selv at stå til ansvar for, så det gælder om at have viljestyrken til at træne og få det gjort, for ellers kommer dit yogaprogram på video sammen med yogamåtten blot til at samle støv i bunden af skabet.

Noget, der vil være rigtig ærgerligt, for yoga er en motionsform, der vitterligt er for alle. Der er alle niveauer, som de mange videoer vil kunne vise dig, og det er en type af motion, som alle får glæde og gavn af.

Du kan finde rigtigt mange yogavidoer selv

Hvis du får smag for yoga, men ikke rigtig mener, du har tiden og pengene til de mange ture på wellnesscentre, og der ikke er et yogastudie i nærheden, så er der mange gode muligheder for at finde en god yogavideo på de forskellige medier, og der findes også introduktionsvideoer hos de forskellige steder, som tilbyder undervisning.

Hvis det er sådan, at du er på jagt efter et godt yoga-program på video, så er mulighederne mange. Du kan sagtens finde videoer på Youtube, som let og hurtigt fører dig gennem de indledende øvelser i en verden, som med garanti er meget anderledes end det, som du har været ude for før.

Der er mange gode muligheder for at finde yoga videoer på dansk, så selvom de fleste af de videoer, der er på markedet, er på engelsk, så vil du let kunne finde en eller to, som kan give dig en grundig instruktion i, hvordan du kommer i gang med yoga og måske give dig nogle gode ideer om, hvad yoga gør ved kroppen, og hvordan det kan gavne dig og få dig i bedre form og måske smide et par af de kilo, som så mange af os jo render rundt med på grund af forkerte spisevaner.

Smidighed og styrkegennem yogaundervisning

Om du dyrker andre former for sport eller ej, så kan det at bruge yogaundervisning på video gøre en kæmpe forskel for dig og din krop. Yoga styrker nemlig både smidigheden i alle led, og samtidig styrker det musklerne i kroppen. Noget vi alle har brug for gennem hele livet.

Fordi yoga findes på alle niveauer, så er det ikke kun et spørgsmål om, at du kan være med og finde en god yoga video uanset dit niveau, det er også at din alder er fuldstændigt underordnet. Du kan dyrke yoga gennem hele livet, og der er intet til hinder for at begynde med yoga, selvom du ikke længere er helt ung.

Om du foretrækker en undervisning i yoga gennem en yogavideo på dansk eller på et andet sprog, er heller ikke en hindring. Der er selvfølgelig et større udvalg på især engelsk, men danske videoer findes. Det samme gør instruktører, så din video og træning hjemme kan ganske nemt suppleres med træning ude i byen også.

[ez-toc]
yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This