Online yoga videoer til stream

Yogavideoer når du vil, hvor du vil

Her finder du en masse gode yogaprogrammer – som passer til ethvert behov.

Alle som vil dyrke yoga, eller allerede gør, kan bruge disse yogaprogrammer og yoga videoer | Danmarks bedste yogis

Yogaprogrammerne  og videoerne er stykket sammen så alle kan bruge dem, uanset alder, smidighed og niveau. Og uanset dit formål. Om du har brug for, at komme tilbage til dit “gamle jeg” med gravid yoga, blive fit, træne på kontoret eller måske bare få større velvære, så kan du her finde et online yoga program med videoer. Du bliver undervist af nogle af landets bedste og mest erfarne yogis.

Hvorfor følge et yogaprogram og følge det på video?

Der er flere gode grunde til, at følge et yogaprogram med video.

  • Hold nemmere motivationen ved, at følge et program – det program du selv ønsker
  • Følg det program, som giver dig det ønskede resultat
  • Udfør stillingerne korrekt for bedste resultat og undgå skader
  • Du kan dyrke yoga præcist hvor og hvornår du vil
  • Det er billigere end de fleste yogahold

Dette forløb er til dig, som er helt ny til yoga eller som trænger til at få genopfrisket nogle af grundprincipperne i de klassiske yogastillinger. Igennem forløbet lærer du de vigtigtse, mest fundamentale ting ved yogaen og bliver introduceret til de grundlæggende principper i de klassiske yogastillinger.

Dette forløb har fokus på, at få basisteknikkerne helt på plads, så du kan komme godt igang med din flow-praksis – også kaldet vinyasa. Forløbet er bygget op over en solhilsen.

Hvad er YogaStream?

YogaStream er en yogaportal fyldt med yoga videoer og yoga programmer fra udvalgte danske yogaundervisere. De er meget dygtige og meget passionerede omkring deres yoga og meget passionerede, når det kommer til, at undervise dig og give dig de absolut bedste stunder, når du dyrker yoga.

På YogaStream finder du videoer og programmer til ethvert behov du end måtte have. Alt lige fra begynderprogrammer til mere udfordrende programmer. Fra korte til lange programmer. Du finder præcist de videoer som er bedst for dig.

Bliv helt klar til sommer med denne 21-dages forårs challenge. Her renser vi ud, støver af, opbygger styrke og finder balance – fysisk og mentalt, så du kan gå sommeren i møde med rank ryg og åbent hjerte.

Mix-challenge til dig, der er ny – eller relativt ny til yoga.

Giv dig selv en kærlig udfordring, og vær med på denne 14-Dages Yoga Mix-Challenge. Her inviteres du til at dyrke yoga hver dag i 14 dage med nogle af landets dygtigste yogalærere.

Dette terapeutiske yogaforløb er for dig, der oplever smerter eller spændinger i ryg-, skuldre- og nakkeområdet. Her bliver du guidet gennem en række blide og nænsomme øvelser, som frigiver spændinger af både fysisk og psykisk karakter.

Stress af og find ro med disse 4 yin-sekvenser, som hjælper dig med at slukke for tankerne, slippe kontrollen og slappe af i nuet.

Yoga videoer og programmer er blevet tilgængelig for alle

Hvis du leder efter yoga videoer, så er det bare at søge på det på en af de mange søgemaskiner, og du får med det samme en masse hits. Og der er også mulighed for, at se en god yoga video uden at skulle betale en formue for det. Som f.eks. på YogaStream, hvor du får alle de yoga videoer og programmer du kan bruge til ethvert mål. Tilgængeligt når du vil, hvor du vil. Med de bedste yogis i Danmark.

Der er mange af de videoer med yoga, som du finder på nettet, som er på engelsk, og er du ikke så stiv ud i det engelske, så er en yoga video dansk med sikkerhed den bedste vej at søge, for der vil du være i stand til at forstå og følge instruktionerne ned til mindste detalje.

Der er også niveauer til alle

Yoga er en motionsform, som passer til alle, og som kan udføres af alle i alle aldre, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Det er ganske let at finde en yoga video for nybegyndere online, så er det noget, som du er interesseret i at prøve, så er det bare med at kaste sig ud i det, og du vil med sikkerhed ikke fortryde det, for der er ikke noget ved yoga for begyndere, som er alt for svært, og det er dig selv som bestemmer det tempo, som du vil bevæge dig fremad i.

De forskellige yoga positioner hedder ofte noget meget flatterende eller beskrivende, men det er en del af det at dyrke yoga, der er ingen grund til at lade sig forvirre af det, og det er alle yoga video programmer, som kalder positionerne ved de navne. Navnene kan være sådan noget som Warrior, Sun Salutation eller Downward Dog. Positioner og bevægelser, som er meget passende, men som også kan være lidt overraskende, første gang man hører dem.

Der er også dukket mange yogastudier op i de senere år, og mange af dem har også yoga video online, som deres medlemmer kan følge for at kunne træne hjemme, hvis der en uge ikke er tid til at nå ned i yogastudiet og træne.

Når du har fundet de rette videoer og programmer skal det rette udstyr til

Om det er en yoga video for begyndere eller en yoga video for de mere øvede, du skal i gang med, så gælder det om at have det rette udstyr derhjemme. Her er der endnu en fordel ved netop at have valgt yoga, for der skal faktisk ikke særligt meget til, og det lidt, du har brug for, det koster heller ikke specielt meget. Endnu et område, der gør, at yoga virkelig er for alle.

Du skal bruge en yogamåtte. Primært da du kommer til at være rigtig meget på et gulv med de øvelser, du skal lave. Der er en yogamåtte perfekt, og den er desuden nem at folde sammen og have i et skab, når du ikke bruger den, så den fylder heller ikke i hverdagen.

Desuden skal du have noget træningstøj (Yogatøj til kvinder. Yogatøj til mænd), du kan bruge. Det gælder om, at du skal have det behageligt, og du skal kunne bevæge dig frit hele tiden. Og så er det egentlig lige meget om det er stramt eller løst. Det handler om din komfort.

Vil du have de 21 mest populære yogaøvelser?

Indtast din email og alle øvelserne kan downloades som PDF. Print dem eller brug dem når som helst på din mobil eller tablet. De sendes også automatisk til din mail.

You have Successfully Subscribed!

Share This