Yoga bukser til damer

#GREATLEGS

Sponsoreret indhold

Når du dyrker yoga skal du igennem en masse bevægelser, som kræver mange bøj, stræk og vrid. For den bedste yogatime er det bedst at du har behageligt tøj på, som giver dig mulighed for absolut fri bevægelse. Så sørg for et par gode yogabukser til damer, med den rette pasform.

Yoga shorts kan også være et fint valg, men for kvinder, der ønsker at bære et lidt mindre “afslørende” outfit, så er et par lange eller 3/4 yogabukser til kvinder et must-have. Yoga bukser til damer er iøvrigt blevet utroligt populære til hverdagsbrug også. Så behageligt er det bare, at have yoga bukser på, og så gør det jo ikke noget de er moderigtige også – og ikke mindst produceret i økologisk bomuld, bambus eller er GOTS certificeret.

Yoga buks - Aloha Blue Large

Læs mere her

Yoga buks - Aloha Blue Medium

Læs mere her

Yoga buks - Aloha Blue Small

Læs mere her

Yoga buks - Aloha Blue XLarge

Læs mere her

Yoga buks - Aloha Blue XSmall

Læs mere her

Yoga Buks - Hvid Large

Læs mere her

Yoga Buks - Hvid Medium

Læs mere her

Yoga Buks - Hvid Small

Læs mere her

Yoga Buks - Hvid XLarge

Læs mere her

Yoga Buks - Hvid XSmall

Læs mere her

Yoga Buks - Rosenrød Large

Læs mere her

Yoga Buks - Rosenrød Medium

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad (Kvinde)

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad 3/4 (Kvinde)

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad Ankel (Kvinde)

Læs mere her

Sørg for at købe den rette model af yoga bukser

Yoga bukser kommer i en bred vifte af modeller og typer. Den du vælger, bør afhænge af din kropstype. Der er store, små, lange og korte, der kommer i stilarter, til stramme og løse yoga bukser.

Der er også yogabukser, der er specielt designet til brug af gravide damer som dyrker yoga. Det bliver meget lettere, at bevæge sig i bukser, der passer dig godt.

Et par, der er for små, vil begrænse din bevægelighed, mens et par der er for store vil være et irritationsmoment for dig.

Yoga kræver god koncentration og fordybelse, så det er nødvendigt, at undgå at skulle justere på dine yogabukser, fordi de ikke passer dig rigtig godt eller irriterer.

Hvis du bruger yogabukser, som er for store vil du i din yogatime kunne miste (nogle af) ​fordelene ved yoga. Hvis du vil være stilfuld ud over, at have det behageligt, så invester i et par gode kvalitets yogabukser. Det er den rigtige ting at gøre. Og udvalget af yogabukser til kvinder er rigtig godt. Specielt når det kommer til lækker kvalitet, flot design og økologisk produceret tøj.

Tænk over hvilket materiale du vælger til dine yogabukser

Materialer er en anden stor overvejelse, når du vælger yogabukser. To af de mere almindelige materialer, der anvendes i yogabukser, er lycra og bomuld. Lycra er et yderst strækbart materiale, der også er ret elastisk. Så uanset hvad du kan, kan du være sikker på, at et par lycra-blandede yoga bukser ikke vil revne let.

Hvis du tilfældigvis sveder meget, vil du måske gå efter et bomuldspar, da de absorberer meget af sveden som din krop producerer under træningen.

De fleste damer – eller kvinder – vælger oftest nogle tights. Gerne seamless tights, da de ofte sidder super godt på kroppen og ikke har nogle irriterende elementer.

Du behøver ikke tømme din konto, når du køber et par yogabukser, men køb alligevel ikke de allerbilligste. Du skal gerne have de yogabukser, som både holder længe og sidder godt. Investeringen i et kvalitets par yogabukser betyder, at du ikke behøver at skifte din tights ofte, hvilket sparer dig mange penge på længere sigt, plus du selvfølgelig har haft komforten ved de lækre modeller.

Det vigtige er, at du er i stand til at få det bedste ud af dem ved at dyrke yoga regelmæssigt og udnytte dit fulde potentiale. Så derfor skal du ikke begrænses af dit yogatøj.

Du kan også vælge dine yogabukser sammen med din yoga top, så får du et komplet sæt, som garanti matcher – og med de nyeste trends, så kan du helt sikkert også bruge dit yogatøj i hverdagen, når bare du vil føle dig godt tilpas.

[ez-toc]
yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This