Yoga bukser til damer

#GREATLEGS

Sponsoreret indhold

Når du dyrker yoga går din krop igennem en meget bred vifte af bevægelser, der involverer mange bøjninger, strækninger, vendinger, enkelt-benstande og nogle gange endda håndstande. For at dyrke yoga, skal du have behageligt tøj, der giver mulighed for fri bevægelse. Så kig efter yogabukser til damer, så du får den rette pasform.

Yoga shorts kan også være et fint valg, men for kvinder, der ønsker at bære et mindre afslørende outfit, så er et par ordentlige yogabukser til kvinder et must-have. Yoga bukser til damer er iøvrigt blevet utroligt populære til hverdagsbrug også. Så behageligt er det bare at have yoga bukser på, og så gør det jo ikke noget de er moderigtige også.

Hot yoga bukser - Run & Relax Yoga Capri Tie Dye - Spashop.dk

Læs mere her

Yoga bukser - Aubergine - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser - Hvid - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser - Mørke blå - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser - Orange - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser - Sort - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser - Sølvgrå - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser med nederdel - hvid - Spirit of om

Læs mere her

Yoga bukser med nederdel - Rosen rød - Spirit of om

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad (Kvinde)

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad 3/4 (Kvinde)

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad Ankel (Kvinde)

Læs mere her

En slags yoga bukser passer ikke alle kvinder

Yoga bukser imødekommer et stort udvalg af mennesker. De kommer i en bred vifte af stilarter og størrelser. Den du vælger, bør afhænge af din kropstype. Der er store, små, lange og korte, der kommer i stilarter, til stramme og løse yoga bukser. Der er også yogabukser, der er specielt designet til brug af gravide damer. Det bliver meget lettere, at bevæge sig i bukser, der passer dig godt. Et par, der er for små, vil begrænse din bevægelse, mens et par der er for store vil være en belastning for dig. Yoga kræver en masse koncentration, så det er nødvendigt, at undgå at skulle justere dine bukser, fordi de ikke passer dig rigtig godt. I yogabukser som er for store vil du i din rutine kunne miste (nogle af) ​fordelene ved yoga. Desuden ville ubehagelige yogabukser se ganske lidt flatterende ud, hvilket kan påvirke din selvtillid i en klasse fuld af mennesker. Hvis du vil være stilfuld ud over at have det behageligt, så invester i et par gode kvalitets yogabukser. Det er den rigtige ting at gøre.

Tænk over hvilket materiale du vælger til dine yogabukser

Materialer er en anden stor overvejelse, når du vælger yogabukser. To af de mere almindelige materialer, der anvendes i yogabukser, er lycra og bomuld. Lycra er et yderst strækbart materiale, der også er ret elastisk. Så uanset hvad du kan, kan du være sikker på, at et par lycra-blandede yoga bukser ikke vil revne let. Hvis du tilfældigvis sveder meget, vil du måske gå efter et bomuldspar, da de absorberer meget af sveden som din krop producerer under træningen. Du har også et valg mellem strækbukser og et par med elastikbånd. Her er et hurtigt tip til de bekymrede over deres udseende: Et par yoga bukser med snorbånd kan være lidt flatterende til din bagdel.

Du behøver ikke bruge for meget på et par yogabukser, men køber du ikke de allerbilligste, så får du dem som har tendens til, at vare længere i forhold til de billigere. Investeringen i et kvalitets par yogabukser betyder, at du ikke behøver at købe udskiftninger, hvilket sparer dig mange penge på længere sigt. Det vigtige er, at du er i stand til at få det bedste ud af dem ved at dyrke yoga regelmæssigt og udnytte dit fulde potentiale. Så derfor skal du ikke begrænses af dit “udstyr”.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This