Yogabukser til mænd

#SHUTUPLEGS

Sponsoreret indhold

Mænd har også brug for yogabukser! Og de er heldigvis blevet rigtig lækre nu. Både i kvaliteten og i designet.

På trods af den (lidt endnu) store forskel på mængden af mænd og kvinder, som dyrker yoga, er der et kraftigt stigende antal af mænd som starter på yoga.

Siden yoga begyndte at opnå almindelig popularitet, har der ikke været for mange muligheder for mænd for at finde lækket yogatøj og yogabukser, bortset fra en t-shirt og et par almindelig shorts. Men nu kan vi endelige sige, at mulighederne for yogabukser til mænd bliver bedre og bedre.

Yogabukser til mænd

Colibri Hamsquad Lumbar m seler (Sort)

Læs mere her

Colibri Tights - Ankel (Mænd - Sort)

Læs mere her

Colibri Tights Hamsquad - Mænd

Læs mere her

Onzie Core Capri Gray

Læs mere her

Yogabukser til mænd fås i flere slags modeller

Yogabukser til mænd tilbydes i flere modeller, og stilen er blevet både mere cool og giver flere valgmuligheder i forskellige stilarter og designs.

Uanset om du er ny, når det kommer til yoga for mænd eller har dyrket det i noget tid, så er det rimelig afgørende, at du har nogle yogabukser, som du føler dig godt tilpas i. Du kan vælge yogabukser til mænd som enten sidder helt tætte eller som poser. Men også nogle bruger en slags shorts.

Vælg yogabukser til mænd som passer til lejligheden

Du skal vælge din yogabukser alt efter hvad du selv passende. Men det er vigtigt, at du tænker på hvad de rent faktisk skal bruges til. En ting er at du gerne vil have, at de skal være smarte eller fede at se på, men de skal altså bare være funktionelle.

Så hvis du kun skal bruge dem til at dyrke yoga i, så tænker over om dine herre bukser til yoga ikke kun skal købes efter det formål. Nogen vil også gerne bruge dem i hverdagen, men så begynder man måske at tænke noget design og mode ind i yogabukserne til mænd.

Hvilke type yogabukser til mænd vælger man typisk?

Dem som primært mediterer vælger de mere posede modeller og dem som bruger dem primært til yoga vælger de mere stramme eller shorts fordi de gør det nemt at bevæge sig i uden noget flavrer rundt. Og så synes nogen også at de er pænere og lidt mere maskuline og minder om sportstøj fra andre sportsgrene de muligvis dyrker.

[ez-toc]
yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This