Yogamåtter med rem

yogamåtter med remNår du dyrker yoga ude i byen og gerne vil have din egne måtte med, er det praktisk at have en yogamåtte med rem eller en yogamåtte med en bærestrop. Det gør det nemlig meget nemmere for dig at transportere din yogamåtte fra A til B.

Det er praktisk med en rem eller en bærestrop til din yogamåtte, så du nemt kan bære den. Det gælder uanset, om du kører i bil, eller om du skal med bus eller tog. Selv hvis du går eller cykler frem og tilbage, er bærestroppen en god hjælp for dig. Når først du har en bærestrop til din yogamåtte, vil du aldrig nogensinde undvære sådan en igen.

Vælg mellem disse yogamåtter med en rem

Hvis du er på udkig efter en yogamåtte med en rem, kan du tage et kig nærmere på disse tre forslag, som vi har fundet frem til dig. Der er en stor sandsynlighed for, at du finder din nye yogamåtte med rem i dette udvalg. Hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig bruge disse forslag som inspiration. 

1. Align kork yogamåtte

Med en yogamåtte i kork fra Lotuscrafts får du den perfekte måtte, der nemt kan transporteres fra et sted til et andet, når du har brug for det. Bærestroppen gør det nemlig let at bære rundt på den. Derudover har måtten en lav vægt på 1,1 kilo, så den er ikke tung at bære på. 

Yogamåtten er fremstillet i bæredygtig kork, der er både antibakterielt og lugtfrit.  Ydermere har den en miljøvenlig TPE-bagside. 

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at måtten er fri for PVC, latex og andre skadelige stoffer. Selv indpakningen er plastikfri. Lotuscrafts er nemlig et meget miljøbevidst brand, der har et stort ønske om at gøre en indsats for miljøet. 

Yogamåtten måler 183 x 66 x 0,5 centimeter.

Vis produkt

2. Lotus kork yogamåtte

Her finder du endnu en yogamåtte fremstillet af bæredygtig kork fra Lotuscrafts. Det er altid praktisk med en yogamåtte i kork, da den er antibakteriel og lugtfri, så du trygt kan dyrke yoga under de bedste forhold. Yogamåtten har desuden en miljøvenlig TPE-bagside. 

Der medfølger en praktisk bærestrop, så du kan bære din yogamåtte på bedste vis til og fra et yogastudie, eller hvor du nu har behov for at transportere den til og fra. Du kan også glæde dig over, at måttens vægt ligger på blot 1,1 kilo, hvilket gør det nemmere at bære den. 

Yogamåtten måler 183 x 66 x 0,5 centimeter.

Vis produkt

3. Focus kork yogamåtte

Har du en tendens til at svede meget, når du dyrker yoga, er en korkmåtte en god løsning. Du behøver endda ikke at lægge et håndklæde over måtten, da du får et bedre greb, jo mere du sveder. Denne måtte er derfor særdeles velegnet til både Bikram yoga og Hot yoga, hvor du er i et varmt lokale og derfor typisk sveder mere. 

Måtten er fremstillet af miljøvenlige materialer, og så vejer den næsten ingenting med sine 1,1 kilo. Takket være den medfølgende bærestrop kan du nemt have din yogamåtte med dig alle de steder, du har brug for. Det gør det nemt for dig altid at lave yoga på din helt egen personlige yogamåtte.

Yogamåtten måler 183 x 66 x 0,5 centimeter.

Vis produkt

Køb en rem eller en bærestrop til din yogamåtte

Hvis du allerede har en yogamåtte, men ingen rem eller bærestrop til den, kan du vælge bare at købe en rem. Det kan også være, at du har set dig varm på en lækker yogamåtte, hvor der ikke medfølger en bærestrop. Du bør ikke blive fortvivlet over dette, da du altid kan købe en bærestrop eller en rem til den pågældende yogamåtte.

Det vil altså sige, at du aldrig behøver at gå rundt med din yogamåtte uden en rem, da du hos de fleste online forhandlere kan købe separate bærestropper til yogamåtter. Du skal blot huske at tjekke, om den pågældende bærestrop passer til din yogamåtte.

Derfor er en rem til en yogamåtte så praktisk

Bærestropper til yogamåtter er særdeles praktiske, da selve yogamåtten i sammenrullet tilstand bliver en smule uhandy, når du skal fra et sted til et andet. Med en bærestrop på yogamåtten kan du få hænderne fri til andre formål, da du kan bære din yogamåtte over skulderen. 

Det er også en god måde at transportere yogamåtten på, når du cykler. Herved kan du selv bære yogamåtten, så den ikke glider ud af cykelkurven eller falder ned fra bagagebæreren. 

Er du på gåben, når du skal til og fra yoga, er det ydermere en god idé at have en rem til yogamåtten. I og med at du kan bære måtten over skulderen, har du dine hænder fri til eksempelvis at handle på vejen hjem. Det gør det meget nemmere, når du ikke både skal have flere indkøbsposer og din yogamåtte i hænderne. 

Sidst opdateret 15. december 2021 af Stephanie