Find den bedste yogapølle til dit behov

Er du helt ny inden for yogaens magiske verden, er der en del udstyr, du løbende kan anskaffe dig. En rigtig god ting at have er en yogapølle. Den kan nemlig hurtigt blive din bedste ven, når du dyrker yoga samt, når du mediterer.

En yogapølle er en effektiv støtte både ved siddende og liggende yogastillinger. Den er specielt god at have ved hånden, når du laver restorative yogaøvelser. Du kan også sagtens bruge den, hvis du har brug for noget at ligge på, når du skal strække din ryg godt og grundigt ud.

Uanset hvad du skal bruge din yogapølle til, er det vigtigt, at du vælger en, der matcher dine behov.

9 af de bedste yogapøller

1. Yoga pølle med boghvedeskaller, Asana

yogapølle

Asana yogapøllen er robust takket være det kraftige betræk. Betrækket er fremstillet af 100 % økologisk og GOTS-certificeret bomuldsbetræk. Inderpuden er fyldt med boghvedeskaller således, at pøllen får en fast udformning, der giver dig den rette støtte. For blandt andet at sikre en antibakteriel effekt er boghvedeskallerne blevet behandlet med Neem Powder.

Denne yogapølle er desuden forsynet med en bærerem, så den er nem at have med på farten. Du har også mulighed for at tage betrækket af ved hjælp af en lynlås, så du kan vaske det ved 40 grader. Inderbetrækket har ligeledes en lynlås, hvilket gør, at du kan fjerne nogen af boghvedeskallerne, hvis du ønsker det.

Yogapøllen findes i mange forskellige farver. Den måler 65 x 23 centimeter og vejer 4 kg.

Vis produkt →

2. Yoga Pølle – Corn Flower

yogapøllerYogapøllen fra Lotuscrafts er fremstillet af økologisk bomuld og økologisk fyld. Både yderstoffet samt inderstoffet er lavet af økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret. Pøllens fyld er økologiske speltskaller. Yderstoffet er aftageligt således, at du kan vaske det. Du kan desuden komme til fyldet i pøllen, da det kan åbnes. Derved kan du justere mængden af fyld.

Yogapøllen er cylinderformet, hvilket gør den til en perfekt makker til afspænding samt til flere forskellige yogaformer. Det kan eksempelvis være yogaformer såsom Restorativ yoga, Yin yoga og Hatha yoga. Det er nemt at have pøllen med, da den har en bærehank.

Denne yogapølle har farven Cornflower, men den findes også i mange andre farver. Den måler 64 x 24 centimeter og vejer cirka 2,8 kg.

Vis produkt

3. Yoga pølle – Indigo Paisley

Indigo PaisleyMed denne yogapølle fra Lotuscrafts får du en smart pølle med et fint mønster. Pøllen har en rund og ergonomisk cylinderform, så den er behagelig at bruge. Den kan bruges på alle leder og kanter til stort set enhver form for yogaøvelse.

Når du udøver yogaformer, såsom Hatha yoga, Iyengar yoga, Yin yoga, Restorativ yoga og Yoga nidra, er du sikret den optimale støtte med denne pølle. Har du brug for at hvile benene under afspændingen, er det også en fordel at bruge denne type yogapølle.

Alt stof er GOTS-certificeret økologisk bomuld, og fyldet er økologiske speltkerner. Pøllen måler 64 x 24 centimeter og vejer omtrent 2,8 kg.

Vis produkt

4. Enlight bolster/yogapølle (rektangulær)

Enlight bolster/yogapølleVælger du denne Enlight yogapølle, får du en pølle i et let og kompakt design. Den er nem at transportere fra et sted til et andet, da den er forsynet med en bærestrop. Det kompakte design har to fordele, da pøllen både er let at bruge samt at opbevare.

Yogapøllens klassiske form er omkranset af et aftageligt eQua microfiber-cover, mens indholdet i pøllen består af 30 % genbrugsfiberfyld. Det giver tilsammen en stabil pude med en fantastisk støtte. Pøllen har desuden en usynlig lynlås, hvilket giver den en lækker glat overflade.

Pøllen måler 68 x 30 x 15 centimeter og vejer 1,6 kg.

Vis produkt

5. Yoga pølle “Restorative” Large – Bordeaux

Yoga pølle "Restorative" Large - BordeauxBrandet Lotuscrafts fremstiller mange forskellige yogapøller, så der er noget for enhver smag. En af de mange yogapøller er denne model, der findes i flere forskellige farver.

Det er en stor og behagelig restorativ yogapølle, der er alletiders til Restorativ yoga og Yin yoga. Pøllens stof er lavet af økologisk GOTS-certificeret bomuldsstof. Fyldet i denne pølle er kapok.

Pøllen måler 72 x 30 x 20 centimeter. Højden er på ca. 15 centimeter.

Vis produkt

6. Yoga Pølle Uld

Yoga Pølle UldHvis du er vild med uld, er denne yogapølle lige noget for dig. Den er fremstillet af 100 % merinould, der er både blødt og behagelidt. Fyldet består af boghvedeskaller, hvilket sørger for, at pøllen har den helt rette form til formålet.

Du kan bruge denne yogapølle både derhjemme samt, når du er til yoga. Den er nemlig nem at have med dig rundt, da du blot kan bære den ved hjælp af dens bærestrop. Pøllen måler 25 x 60 centimeter.

Vis produkt

7. Enlight bolster/yogapølle (lean)

Enlight bolster/yogapølle (lean)Er du på jagt efter en let og elegant pølle, bør du kigge nærmere på denne Enlight yogapølle. Ikke nok med at den er let, så er den også kompakt. Det sikrer, at den er nem at opbevare.

Yogapøllen er fast og derfor behagelig at bruge, da den giver en god støtte. Takket være den nye airCORE-teknologi består pøllens kerne af luftfyldte lommer, der er konstrueret af genbrugsplast og bomuldspladevat. Det er denne teknologi, der sikrer den lave vægt.

COCONA-betrækket er aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen. Stoffet er ydermere tætvævet, hvilket giver følelsen af en ruskindslignende blødhed. Derudover øger denne type stof holdbarheden med op til mellem 30 og 50 %.

Den usynlige lynlås med forstærkede ender er din garanti for, at du får en sikker fjernelse af pøllens betræk, når der er behov for dette. Sidst men ikke mindst har yogapøllen en praktisk bærestrop.

Yogapøllen måler 68 x 18 x 10 centimeter og vejer 1 kilo.

Vis produkt

8. enlight™ ROUND bolster – Deep Sea

enlight™ ROUND bolster - Deep SeaManduka er mærket bag denne pragtfulde yogapølle. Den er særdeles velegnet til at støtte din krop i mange forskellige yogastillinger. Men den er også god at have, når du skal hvile dine ben under savasana eller afspænding.

Det er en letvægtspølle med en vægt på kun 1 kilo. Den har den helt klassiske runde form, og så er den fyldt med modstandsdygtigt og holdbart 30 % genbrugsfiberfyld. Denne type fyld giver dig en dejlig og blød støtte, når du eksempelvis dyrker Hatha yoga, Iyengar yoga, Yin yoga, Restorativ yoga eller Yoga nidra.

Yderstoffet består af eQua microfiber, som er aftageligt. Det betyder, at du kan vaske det, når der er behov for dette. Pøllen måler 69 x 23 centimeter.

Vis produkt

9. Yoga pølle “Restorative” small – Anthracit

Yoga pølle "Restorative" small - AnthracitHer kan du tage et nærmere kig på endnu en af Lotuscrafts mange smarte yogapøller. Denne yogapølle er fleksibel, let og lav, og så findes den i flere forskellige farver. Den er fremstillet af 100 % økologisk og GOTS-certificeret bomuld.

Fyldet i pøllen er kapok, hvilket gør puden både blød og let. Derudover sørger fyldet for, at puden nemt tilpasser sig. Pøllen egner sig specielt godt til Yin yoga og Restorativ yoga. Men den kan med fordel også bruges som meditationspude eller til støtte under dine ben, når du er i gang med afspænding.

Yogapøllen måler 72 x 20 x 15 centimeter og har en højde på cirka 10 centimeter.

Vis produkt

Vælg den perfekte yogapølle for dig

Der er relativt mange yogapøller på markedet. Det kan være noget af en tidsrøver, når du skal finde frem til den perfekte yogapølle for dig. Det er vigtigt, at du investerer i en yogapølle, du bliver glad for, når du udøver yoga enten derhjemme eller til træning.

Det er så vigtigt med den helt rigtige yogapølle, da den skal støtte dig bedst muligt, når du fordyber dig i dine yogaøvelser. Du skal helst opnå den rigtige støtte både i siddende og liggende positioner således, at dine øvelser bliver udført korrekt. Det gør nemlig, at du får meget mere ud af at dyrke yoga.

Du vil hurtigt finde ud af, at en yogapølle er en fantastisk makker i flere situationer. Den er god både, når du skal slappe af med en stille meditation, eller når du skal lave de mere avancerede yogaøvelser. Kort sagt er en yogapølle uundværlig, hvis du interesserer dig for yoga.

Med en yogapølle får du den bedste mulighed for at koncentrere dig om alle de forskellige øvelser, da du har den støtte, du har brug for. Du bør derfor ikke tage let på valget af en yogapølle.

Umiddelbart kan alle yogapøllerne godt se mere eller mindre ens ud, og de har da også alle det samme formål. Men der kan være forskel på eksempelvis fastheden. I forhold til dette punkt, er det værd at være opmærksom på, hvilken fasthed der giver dig den bedste støtte. Når først du har fundet frem til den bedste yogapølle for dig, vil du med garanti aldrig nogensinde mere undvære en pølle, når du dyrker yoga.

Det er desuden værd at huske på, at du kan anvende din yogapølle til at støtte både din ryg, dine ben, dit bryst, dine knæhaser og meget mere. En yogapølle er altså en meget alsidig form for yogaudstyr.

Det er ligeledes værd at have in mente, at en kantet pude eksempelvis ikke lige så nemt ruller under dine øvelser som en rund pølle. Dog kan en rund pølle være mere behagelig i forhold til flere af kroppens rundinger.

Sidst opdateret 8. april 2024 af Stephanie