Yogasokker - toesox og benvarmere -også til Pilates

Når du dyrker yoga eller pilates, så kan du nemt blive svedig. Og når du enten har fået svedige fødder og et fugtigt eller vådt underlag, så er det ret svært at holde din stilling uden at glide lidt og skulle holde lidt igen – og så får du bare ikke det optimale ud af øvelsen. I værste fald risikerer du en skade. Så jeg kan virkelig anbefale dig, at anskaffe dig nogle toesox. De er dejlige at have på og de gavner dine øvelser gevaldigt.

Hvornår skal du bruge toesox – yogasokker?

Når jeg går barfodet ind i et yogalokale (eller Pilates lokale), så vil jeg gerne hoppe i et par af toesox. De giver mig en god mængde trækkraft og skridsikkert underlag, når jeg går rundt i huset eller yogastudiet. Plus, mine fødder forbliver rene.

Hvornår skal du IKKE bære yogasokker?

Under stående yoga kan toesox trække for meget ind mellem tæerne, og trækkraften på en kvalitets yogamåtte som en Manduka, Jade Harmony Mat eller Hugger Mugger Tapas Mat er bedre end hvad du får med toesox. Som du måske ved betyder trækkraft alt i de stående stillinger.

Med sko eller støvler Trækket er for meget mellem tæerne, når du tager skoene på med toesox på også. Jeg fandt dem noget ubehagelige, men tåleligt, hvis jeg for eksempel sagde, at jeg var på vej til en yogaklasse og derefter tog dem af, da jeg kom til studiet. Jeg ville ikke bære dem i sko hele dagen. Konventionelle sokker ville være meget bedre til det.

Udenfor Som med alle sokker, kan jeg ikke lide at bære toesox udenfor på grund af muligheden for jord og snavs.

Andre fine funktioner af yogasokker

Stofblandingen omfatter 90% økologisk bomuld (i yogasokkerne som hedder ToeSox). De resterende 10% er fordelt mellem spandex og gummi. Jeg tænker, at det bare ikke ville være yoga uden spandex, der viser sig et eller andet sted 🙂

Masser af fine farver på pilatessokker og yogasokker.

5-toe design sørger for at tæerne ​spreder sig, så du lettere kan fordele vægten over de fire hjørner af dine fødder.

ToeSox mærket støtter forskellige sociale organisationer og sager som Arbor Day Foundation, Keep Breast, Wild Aid, 31 Heroes.

Og der har du det. Giv yogasokker et forsøg og lad mig vide, hvad du synes. Sharing is caring. Hvis du finder disse oplysninger nyttige, kan andre i dine sociale netværk måske også bruge yogasokker. Du er velkommen til at bruge de sociale delings-knapper til at sprede kærligheden.

Share This