Yogatoppe og BH'er til kvinder

#NICEANDFIT

Sponsoreret indhold

Yoga-toppe og BH’er

Denne afslappende, men styrkende motion, giver fleksible muskler, styrke og afspænding. Yoga kan kræve at, at man har egnet påklædning. Ikke mindst i form af en yoga top eller en yoga bh, som man har det godt i, og som gør, at man kan dyrke sporten uden at føle sig hæmmet af, om ens yoga top eller bh strammer er sidder ubekvemt.

Når du vælger yogatoppe, hvad skal du så kigge efter?

Der er virkelig mange muligheder, når du skal vælge en yoga-top eller en yoga-bh.

Du skal kigge efter hvilket materiale toppen er lavet i. Vil du fx have, at den skal være lavet i økologisk bomuld eller måske af bambus. Bambus er meget populært, at producere tøj i, da det er mere skånsomt for miljøet, og langt de fleste kan slet ikke se eller mærke forskel på om tøjet er produceret i bambus eller ej.

Mange kvinder vælger, at dyrke yoga iført en almindelig sports-bh. Så vælger man typisk mellem modeller, som enten yder en høj grad af støtte, middel støtte eller blot en let støtte.

Selve udformningen kan også være forskellig, med varierende grad af formstøbte skåle. Så det er i høj grad et spørgsmål om personlig stil og om følelsen af velvære, hvilken yoga-bh man vil vælge, hvis det er sådan én, man vælger at bruge som yoga top og ikke nødvendigvis en decideret yogatop.

Anjali Yoga Top

Læs mere her

Anjali Yoga Top - Strong Blue

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst Large

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst Medium

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst Small

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst XLarge

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst XSmall

Læs mere her

Bakti Top - Ametyst XXLarge

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd Large

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd Medium

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd Small

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd XLarge

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd XSmall

Læs mere her

Bakti Top - Smaragd XXLarge

Læs mere her

Bravery Top Large

Læs mere her

Bravery Top Medium

Læs mere her

Bravery Top Small

Læs mere her

Bravery Top XLarge

Læs mere her

Bravery Top XSmall

Læs mere her

Bravery Top XXLarge

Læs mere her

Devi Robe 8

Læs mere her

Mandala Top Large

Læs mere her

Mandala Top Medium

Læs mere her

Mandala Top Small

Læs mere her

Mandala Top XLarge

Læs mere her

Mandala Top XSmall

Læs mere her

Mandala Top XXLarge

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Blå - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Gul - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Pink - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Flower of Life - Grøn - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Flower of Life - Pink - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Gul XXLarge

Læs mere her

Yoga top - Mandala indigo/peach - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Rainbow - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Rød Large

Læs mere her

Yoga Top - Rød Medium

Læs mere her

Yoga Top - Rød Small

Læs mere her

Yoga Top - Rød XLarge

Læs mere her

Yoga Top - Rød XSmall

Læs mere her

Yoga Top - Rød XXLarge

Læs mere her

Yoga Top - Turkis Large

Læs mere her

Yoga Top - Turkis Medium

Læs mere her

Yoga Top - Turkis Small

Læs mere her

Yoga Top - Turkis XLarge

Læs mere her

Yoga Top - Turkis XSmall

Læs mere her

Yoga Top - Turkis XXLarge

Læs mere her

Yoga top black

Læs mere her

Yogatoppe med GOTS certificering

Hvis du vil have dit næste yogatøj skal være produceret med miljøet i tankerne, så kan du vælge tøj, som er certificeret med GOTS.

GOTS betyder Global Organic Textile Standard. GOTS blev i 2011 den eneste anerkendte miljømærkning for tøj i USA.

Der er en lang række miljømæssige krav (som du kan læse om her), som tøjproducenterne skal opfylde for, at kunne certificere yogatoppe med en GOTS mærkning.

Hvilken pasform skal din yoga-top have?

Andre foretrækker at bruge en yoga top, der er fremstillet specifikt til at dyrke denne form for motion. Her findes der en række typer, hvoraf nogle minder meget om en sports-BH, mens andre har et anderledes design.

Det gælder blandt de såkaldte crop tops, som for eksempel kan fremstilles i rib, og som er bløde og behagelige at have på.

Yogatoppe kan også være med eller uden strop og har som følge deraf også en forskellig pasform. Det er blandt andet ens kropsbygning, brysternes udformning og størrelse der bestemmer, om man har det behageligt i den ene eller den anden form for yogatop.

Det er vigtigt, at dit yogatøj er mere end behageligt

Det er meget vigtigt, at din nye yogatop er så behagelig, at du ikke bemærker, at du har den på. Du skal kunne bevæge dig frit og ikke være hæmmet i dine bevægelser.

Generelt kan man sige, at det at føle sig godt tilpas med en velsiddende yoga top er en af de første forudsætninger for, at man får en god yogatime, som man får udbytte af. En god yoga top skal både side godt og sikre, at man kan bevæge sig trygt og behageligt, mens du dyrker yoga. Hvis man for eksempel bruger en stropløs top, skal man være sikker på, at den sidder rigtigt, så man tør bevæge sig frit.

På den baggrund er det derfor vigtigt at vælge, om man vil have en meget støttende bh-top, eller måske allerhelst vil dyrke yoga iført en langærmet bluse – der findes nemlig yoga toppe til alle typer af mennesker.

Nogle foretrækker striktyper, som giver en anderledes form for komfort – knap så sporty måske, men derfor måske også mere velegnede til en rolig motionsform med et højt indhold af personlig terapi, som yoga jo også er.

Mange yoga toppe er egentlig tank toppe, som også fås i et væld af materialer, farver og designs. Mange af dem findes i markante farver, ligesom der er mange, som er designet med print eller forskellige former for budskaber.

Yoga toppe til hot yoga og bikram yoga

Til de mere fysisk belastende former for yoga som Bikram yoga og hot yoga vil mange vælge en top i form af en behagelig og velsiddende yoga-bh. Den sikrer, at man udfolde sig fysisk og samtidig har det behageligt.

Biram yoga er en yogaform, der udøves i et 40 grader varmt lokale, så der for alvor kommer sved på panden, og programmet minder mere om fitness end traditionel yoga.

Her er der en markant holdledelse, og øvelser er anstrengende og gør, at man virkelig kommer til at puste og svede. Derfor er det vigtigt med et let og behageligt og samtidig støttende tøj, så man kan give sig hen til de hårde øvelser.

Yoga i opvarmede lokaler er kendetegnet ved, at der er en god fedtforbrænding, den styrker hjertekar kredsløbet, forbedrer balancen og koordinationsevnen og øger energiniveauet – for blot at nævne nogle af de positive effekter, der forbindes med denne fysisk hårde form for yoga.

Til andre former for yoga vil deltagerne typisk vælge en mere afslappet beklædning i form af en lidt blødere yoga top og måske netop vælge en af de strikkede udgaver, som signalerer, at her dyrker man sin sport for afslapningen og afstressningens skyld.

I alle tilfælde vil det være behageligt med den rigtige påklædning, og en god yoga top eller yoga bh er en af de vigtigste elementer i dette.

[ez-toc]
yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This