Yogatoppe og BH'er til kvinder

#NICEANDFIT

Sponsoreret indhold

Yoga-toppe og BH’er

Denne afslappende, men styrkende motion, giver fleksible muskler, styrke og afspænding. Yoga kan kræve at, at man har egnet påklædning. Ikke mindst i form af en yoga top eller en yoga bh, som man har det godt i, og som gør, at man kan dyrke sporten uden at føle sig hæmmet af, om ens yoga top eller bh strammer er sidder ubekvemt.

Du får mange gode valgmuligheder når du skal vælge yoga-toppe eller en yoga-bh

Der er mange valgmuligheder, når det gælder yoga toppe. Mange kvinder vælger at dyrke yoga iført en almindelig sports-BH, og her vælger man typisk mellem modeller, som enten yder en høj grad af støtte, middel støtte eller blot en let støtte. Selve udformningen kan også være forskellig med varierende grad af formstøbte skåle, så det er i høj grad et spørgsmål om personlig stil og om følelsen af velvære, hvilken yoga-bh man vil vælge, hvis det er sådan én, man vælger at bruge som yoga top og ikke nødvendigvis en decideret yogatop.

Devi Robe 8

Læs mere her

Yoga Top

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Blå - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Gul - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Chakra - Pink - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Flower of Life - Grøn - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Flower of Life - Hvid - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Flower of Life - Pink - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Gul - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Mandala indigo/peach - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top - Rainbow - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top - Turkis - Spirit of om

Læs mere her

Yoga top black

Læs mere her

Yoga top grey

Læs mere her

Yoga Top Langærmet - Gul - Spirit of om

Læs mere her

Yoga Top Langærmet - Turkis - Spirit of om

Læs mere her

Egentlige yoga toppe

Andre foretrækker at bruge en yoga top, der er fremstillet specifikt til at dyrke denne form for motion. Her findes der en række typer, hvoraf nogle minder meget om en sports-BH, mens andre har et anderledes design. Det gælder blandt de såkaldte crop tops, som for eksempel kan fremstilles i rib, og som er bløde og behagelige at have på.

Yoga toppe kan også være med eller uden strop og har som følge deraf også en forskellig pasform. Det er blandt andet ens kropsbygning, brysternes udformning og størrelse der bestemmer, om man har det behageligt i den ene eller den anden form for yoga top.

Generelt kan man sige, at det at føle sig godt tilpas med en velsiddende yoga top er en af de første forudsætninger for, at man får en god yogatime, som man får udbytte af. En god yoga top skal både side godt og sikre, at man kan bevæge sig trygt og behageligt, mens man dyrker sin sport. Hvis man for eksempel bruger en stropløs top, skal man være sikker på, at det sidder rigtigt, så man tør bevæge sig frit.

På den baggrund er det derfor vigtigt at vælge, om man vil have en meget støttende bh-top, eller måske allerhelst vil dyrke yoga iført en langærmet bluse – der findes nemlig yoga toppe til alle typer af mennesker. Nogle foretrækker striktyper, som giver en anderledes form for komfort – knap så sporty måske, men derfor måske også mere velegnede til en rolig motionsform med et højt indhold af personlig terapi, som yoga jo også er.

Mange yoga toppe er egentlig tank toppe, som også fås i et væld af materialer, farver og designs. Mange af dem findes i markante farver, ligesom der er mange, som er designet med print eller forskellige former for budskaber. Så det er i høj grad også et spørgsmål om temperament, hvordan man ønsker at fremtræde i yoga-lokalet.

Yoga toppe til hot yoga og bikram yoga

Til de mere fysisk belastende former for yoga som Bikram yoga og hot yoga vil mange vælge en top i form af en behagelig og velsiddende yoga-bh. Den sikrer, at man udfolde sig fysisk og samtidig har det behageligt.

Biram yoga er en yogaform, der udøves i et 40 grader varmt lokale, så der for alvor kommer sved på panden, og programmet minder mere om fitness end traditionel yoga. Her er der en markant holdledelse, og øvelser er anstrengende og gør, at man virkelig kommer til at puste og svede. Derfor er det vigtigt med et let og behageligt og samtidig støttende tøj, så man kan give sig hen til de hårde øvelser. Bikram yoga er kendetegnet ved, at der er en god fedtforbrænding, den styrker hjerte-kar kredsløbet, forbedrer balancen og koordinationsevnen og øger energiniveauet – for blot at nævne nogle af de positive effekter, der forbindes med denne fysisk hårde form for yoga.

Til andre former for yoga vil deltagerne typisk vælge en mere afslappet beklædning i form af en lidt blødere yoga top og måske netop vælge en af de strikkede udgaver, som signalerer, at her dyrker man sin sport for afslapningen og afstressningens skyld.

 

I alle tilfælde vil det være behageligt med den rigtige påklædning, og en god yoga top eller yoga bh er en af de vigtigste elementer i dette.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This