Yoga udstyr og masser af accessories

Sponsoreret indhold

Her er der samlet en masse forskellig yogaudstyr, så du kan finde ud af, hvad du skal bruge for at få det optimale ud af din yoga og hvad der passer til dit behov.

Vælg det yogaudstyr eller den kategori du gerne vil vide mere om.

Du finder info som priser, hvor det kan købes, hvordan det bruges og selvfølgelig hvad det skal bruges til – altså hvad det gavner.

Yogaudstyr – Guide til begyndere

Når du først begynder at lave yoga, er det svært at vide, hvad du virkelig skal købe. Yoga industrien har lavet mange produkter til verden, men den gode nyhed er, at du ikke har brug for de fleste af dem, især som en nybegynder. Så du ikke føler, at du har brug for at bruge mange penge allerede før du er kommet igang med yoga. Tværtimod, faktisk. Lad os se nærmere på, hvad du har brug for af yogaudstyr og hvad du ikke har brug for.

Vigtigt yogaudstyr til dig

Yogatøj (er det udstyr?)

Tja, yogatøj er vel også en form for yogaudstyr 🙂

Brug behageligt åndbart tøj til yoga. Du vil sandsynligvis gerne have en trøje, som er lidt kropsformet, da i nogle yogastillinger (f.eks. fremadbøjninger) kommer dit hoved under dine hofter og din trøje kan glide ned. Eventuelle træningsbukser eller shorts med lidt stretch vil være at foretrække. Leggings er trendy for kvinder, selvom løsere bukser er helt ok. Mænd har en tendens til at favorisere shorts, men også masser har bukser. Hvis du vil dyrke hot yoga, har vi nogle mere specialiserede anbefalinger til dig. Sportsbh’er er gode til kvinder, men hvis du ikke har en, så lad det ikke stoppe dig.

Du behøver ikke nogen form for “indesko” eller sokker til yoga. Yoga er oftest gjort barfodet, hvilket er fantastisk at bevæge sig rundt i. Yogasale vil ofte foretrække, at du stiller dine sko nær indgangen.

Yogamåtten er dit vigtigste yogaudstyr

I fitnesscentre og yogasale er det almindeligt at bruge en yogamåtte. Måtten hjælper med at definere dit personlige rum, og vigtigere, det skaber trækkraft for dine hænder og fødder, så du ikke glider, især da du bliver lidt svedig. Måtten giver også en smule af polstring på et hårdt gulv.

De fleste sportsgrene har underlag til leje, normalt for 10 eller 20 kroner per time. Dette er fint tin dine første par timer, men ulemperne ved disse underlag er, at mange mennesker bruger dem, og du kan ikke være sikker på, hvor ofte de bliver renset. Premium yogamåtter kan være dyre, men du kan også få en startmåtte helt ned til 100 kroner.

Valgfrit yogaudstyr

Yogaudstyr er en ægte velsignelse til en yoga time. yogaudstyret giver eleverne mulighed for at opretholde den sundeste justering i den rækkevidde, som kroppen åbner op. Udstyret hjælper dig med at få mest muligt ud af hver stilling og undgå skader. Du bør gøre dig fortrolig med yogaudstyret, som er beskrevet nedenfor, men du behøver ikke at købe dine egne (medmindre du laver yogaøvelser hjemme), fordi de næsten altid leveres af studios og fitnesscentre.

Tæpper

Yoga studios har normalt stabler af tæpper til rådighed for eleverne til brug under timen. Tag dig en eller to tæpper i starten af ​​timen. De foldede tæpper er til, at sidde og ligge på når det er nødvendigt. For eksempel, når du sidder på tværbenet, læg et tæppe under dine sideben for at hæve hofterne over knæene.

De kommer til nytte for alle mulige ting i løbet af timen, og hvis det er køligt, kan du også bruge dem til at dække dig selv under afsluttende afslapning.

Yogablokken er det “oversete” yogaudstyr

Som tæpper er yogablokke yogaudstyr for, at gøre dig mere komfortabel og forbedre dine justeringer. Yogablokke er gode til stående stillinger, hvor dine hænder ikke når gulvet.

Yogablokken er meget overset og få bruger dem. Men for de fleste kan det sikre dem bedre stillinger og mere korrekte stillinger.

Stropper

Stropper er særligt nyttige til nogle stillinger, hvis dine hænder ikke når hinanden, og hvor du skal holde fast på dine fødder, men ikke kan nå dem.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This