Om YogaOvelser.dk

Jeg har lavet Yogaovelser.dk fordi yoga igennem en bare kortere periode har hjulpet mig gevaldigt med, at få styrket mine knæ, ankler og endnu mere min lænd, core og min nakke.

En del af de ting og områder som jeg berører på websitet er noget, som jeg enten selv har prøvet eller har fået andre til at prøve. Så vi har sammen opbygget en bred viden omkring yoga, yogaudstyr og andre forskellige produkter som recovery boots, massagestole og massagepistoler.

Jeg vil også gerne hjælpe dig, så vidt muligt, ved at vise dig nogle af de specifikke øvelser, som har gjort så meget for mig. Om det kan have samme effekt på dig må komme an på en prøve. Jeg er ikke uddannet yogaunderviser eller lignende, men vil gerne videreformidle mine personline erfaringer.

Vær opmærksom på, at jeg ikke sælger produkter (ikke endnu i hvert fald), men kun henviser til produkter, som jeg kan stå inde for og enten selv bruger eller ville bruge.

Vil du bidrage til indholdet på siden?

Har du nogle erfaringer, som du gerne vil dele, så er du meget velkommen til at skrive til mig. Du kan få mulighed for, at skrive dine egne blogindhold om områder du har erfaringen inde for.

Yogaovelser.dk en del af Poorboy’s World

Ingridsvej 12

8600 Silkeborg

hey@yogaovelser.dk

CVR: 34037043

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This