Yoga bøger og yoga magasiner

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren yoga-veteran, er yoga bøger en fantastisk måde at lære om den gamle filosofi og dens moderne udvikling. Men selvfølgelig også en gode måde at lære om diverse yogaøvelser. At bruge en yoga bog kan også være virkelig godt, hvis du gerne vil undgå at have noget elektronisk kørende samtidig med, at du dyrker yoga. Det er for mig den absolut største årsag til, at købe en yogabog. Og så er der noget roligt over, at læse en yogabog frem for at kigge ned i computeren. Yoga magasiner er altid up-to-date, med den nyeste viden og udkommer ofte, så yoga magasiner kan absolut anbefales at anskaffe sig.

Yoga bog til dig og din yoga

Efter at have lært yoga og yogaøvelser fra en bog, kan jeg støtte op om yogabøger. Selvfølgelig anbefales det altid, at lære fra en yogaunderviser, når det er muligt, men yogabøger (og dvd’er / videoer) kan være en fantastisk måde at supplere din yogadyrkelse derhjemme.

Nøglen til at forbinde med dit sind, krop og ånd gennem yoga er at matche din praksis med din personlighed og dine fysiske behov. Der er så mange forskellige stilarter af yoga – fra en stringent og svedig Ashtangaklasse til en justeringsbaseret Anusara-klasse, til den blide, “Seven Spiritual Laws of Yoga” -hver yoga-stil vil give dig en anden måde at forbinde med den gamle visdom af yoga. Alt dette og meget mere kan jeg anbefale dig at læse i en yogabog.

I diverse yogabøger finder du en masse inspiration til øvelser og træning, som helt sikkert vil give dig en masse værdi i din yogadyrkelse.

Yoga magasiner kan absolut anbefales

Grunden til at du skal abonnere på yoga magasiner er, at de altid er up-to-date. De kommer med den nyeste viden. Nyt spændende og brugbart indhold hele tiden. Og så udkommer de ofte, så der er hele tiden noget at se frem til.

Share This