Massagebolde er dine musklers nye bedste ven

#DENGODESMERTE

Køb en massagebold og forkæl dine muskler

Det er ikke kun, hvis du dyrker en masse sport, at du har brug for en massagebold. Det har du også hvis du har spændte muskler og har brug for, at komme i dybden.

Ved du at udstrækning af muskler og massage af selv samme, er ultravigtige komponenter som del af en god og afslappet følelse i kroppen?

Hvis ikke, så læs med her, hvor du får gode råd til valg af massagebolde.

Adidas Massagebold 8,3 cm

Læs mere her

Blackroll DuoBall Massagebold 12cm

Læs mere her

Blackroll DuoBall Massagebold 8cm

Læs mere her

Blackroll Massagebold 12cm

Læs mere her

Blackroll Massagebold 12cm Grøn

Læs mere her

Blackroll Massagebold 12cm Gul

Læs mere her

Hvad er en massagebold?

En massagebold er en specialdesignet bold eller kugle til, at massere og løsne muskler med. En massagebold kan være både helt hård eller lettere hård. Og så kan den være med glat overflade eller med knopper. De er ofte lavet i helt hårdt gummi.

En massagebold er specielt god, at bruge enten hvis du har spændte muskler eller efter endt træning. Her kommer boldene virkelig til sin ret.

Problemer med ryggen? Så overvej en massagebold

Du kan købe massagebolde i forskellige størrelser og former, og de er hver især unikt designede med henblik på at massere forskellige områder af kroppen. Særligt ryggen giver en del problemer for os danskere. Dels fordi mange af os har stillesiddende arbejde i hverdagen, og dels fordi at vi ofte ikke får trænet netop ryggen i et helt tilstrækkeligt omfang.

Du kan styrke din ryg ved, at udføre særlige træningsøvelser, samt efterfølgende  massere og afspænde ryggen med en massagebold. Et stort udvalg forefindes her, og der er produkter i flere prisklasser. Gennemgå derfor udvalget nøje, og bestil så din nye massagebold hurtigst muligt.

Er det ikke lige en massagebold, som du er ude efter. Eller ønsker du en massagepistol, som kan gå i dybden uden hårdt pres? Så gå til denne artikel se  den bedste massagepistol.

Adidas Massagebold 8,3 cm

Læs mere her

cPro9 Blød Massagebold 6cm

Læs mere her

cPro9 Massagebold 10 cm

Læs mere her

cPro9 Massagebold 6 cm

Læs mere her

cPro9 Massagebold 8 cm

Læs mere her

cPro9 Massagebold PAKKETILBUD

Læs mere her

Foot Rubz massagebold (Hård - Grøn)

Læs mere her

Foot Rubz massagebold (Hård)

Læs mere her

HyperIce Hypersphere massagebold m. vibration

Læs mere her

Massagebold, nubret

Læs mere her

Massagebold, nubret (Hvid - 6 cm)

Læs mere her

Massagebold, nubret (Sort - 6 cm)

Læs mere her

Gør fødderne ondt efter træning, så ty til din massagebold

En af danskernes favorittræningsformer er løb. Hundredetusindvis af danskere benytter således de danske skovstier, landeveje og fortove til deres daglige løbeture. For mange kan det dog ende med til tider at give ømme fødder. Her er det en god idé, at købe en massagebold, da du kan få smerter og ømhed i knæene, hvis ikke du får dine lændemuskler og ballemuskler spændt godt ud.

Du skal have fuld fokus på, at passe og pleje dine fødder efter endt træning. Og massage er i den forbindelse alfa og omega. Køb og benyt en specialdesignet massagebold til fødderne, og den evt. efter alle dine løbeture.

cPro9 Massagebold PAKKETILBUD

Læs mere her

Foot Rubz massagebold (Hård - Grøn)

Læs mere her

Foot Rubz massagebold (Hård)

Læs mere her

HyperIce Hypersphere massagebold m. vibration

Læs mere her

Massagebold, nubret

Læs mere her

Trigger Point Håndholdt Massagebold

Læs mere her

Trigger Point MB1 Massagebold

Læs mere her

Trigger Point MB5 Massagebold

Læs mere her

Trigger Point MBX Massagebold

Læs mere her

Trigger Point MobiPoint Massagebold

Læs mere her

Trigger Point Performance Kit

Læs mere her

Dupperne på massagebolden hjælper dig til en skånsom massage

Der findes et stort udvalg af massagebolde med dupper eller knopper. Netop dupperne er ideelle, da de hjælper dig til en blød, skånsom og lækker massage. Det er let, at massere sig selv med disse slags bolde. Placér dig blot på en stol eller op ad en væg med bolden på f.eks. ryggen. Nu kan du let og elegant køre dig op og ned, og dermed mærke duppernes blide massage på din krop.

Massér dine hænder i dagligdagen

Rigtig mange danskere arbejder til dagligt foran en computer. Det kan give trætte og ømme håndled. Heldigvis kan massagebolde til hænderne komme dig til undsætning. Du kan f.eks. let integrere din massagebold i hverdagen ved blot at have den liggende på dit skrivebord. Placer nu din ene hånd på den, rul den rundt, og få dermed masseret dine hårdt udfordrede muskler.

Gode øvelser med massagebolde

Er du ved at være klar til at købe din(e) kommende massagebold(e)? Så vær klar over, at der findes et hav af gode øvelser, du kan kaste dig over med din bold. Du kan blandt andet med fordel integrere din massagebold i resten af din styrketræning, og f.eks. lave benøvelser samtidig med at din massagebold giver dig massage op ad en væg.

Der er rigeligt med muligheder at kaste sig over med en massagebold. Køb din massagebold nu, og kom i gang hurtigst muligt.

[ez-toc]
yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This