Jeg er skribent på YogaØvelser.dk fordi yoga har gjort rigtig meget for mig de senere år. Jeg har altid været noget fordomsfuld i forhold til yoga for mænd, men heldigvis helt ubegrundet. Jeg har set lyset i yoga og det som yoga kan byde på - og det er jeg sikker på at du også kommer til :)

Sponsoreret indhold

Yogaophold er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste år. På opholdene har du mulighed for at komme væk fra hverdagens pligter, ærinder og generelle travlhed, og så byder omgivelserne ofte på eksotiske destinationer. Måske kender du allerede til yogas skønne fordele ved at udøve det derhjemme eller henne i et lokale sammen med andre personer en gang om ugen. Tænk derfor på hvad et helt ophold fyldt med den fysisk og mental træning kan gøre ved sindet. Herunder kommer vi ind på flere gode grunde til, hvorfor du skal kigge nærmere på kommende yogaophold i den nærmeste fremtid.

Opnå en dyb yogapraksis

Du har muligvis tænkt på, at den ene yogatime om ugen simpelthen ikke er nok. Med et yogaophold får du muligheden for at give dig selv og din krop lov til at mærke træningen over en længere periode. Hermed kan du både træne tålmodigheden, forøge selvværdet, fokusere pådin nattesøvn og opnå en følelse af fleksibilitet. Uanset om du er nybegynder inden for yoga eller har dyrket yoga i ti år, vil et yogaophold på eksempelvis 14 dage sætte tankerne i gang i hovedet og hjælpe dig til at skabe en mere overskuelig hverdag, når du atter sætter fødderne på dansk jord.

Nærvær og masser af ro

Nærvær er et af de mest debatterede emner i en verden i dag, hvor folk sidder med hovedet ned i mobiltelefonen på alle tider af døgnet. Hvis du for alvor trænger til at opleve følelsen af nærvær og en god portion ro, vil et yogaophold netop give dig dette. Her vil stemningen emme af afslapning, fordybelse og fred, så du dermed kan sætte fokus på den følelsesmæssige rummelighed og et større selvværd. Derudover kan du sætte tankerne ned i et roligere gear, så du i løbet af nogle få dage vil få mere overskud og dermed nyde opholdet endnu mere.

Træning i eksotiske omgivelser

Som nævnt foregår mange af de skønne yogaophold på spændende og eksotiske destinationer. Drømmer du om at komme væk fra vinterkulden og byde nye oplevelser velkommen sammen med masser af timers yoga, kan dette sagtens lade sig gøre. Destinationerne lyder blandt andet på Bali, Thailand, Zanzibar og Marokko, så flotte sandstrande og varme temperaturer venter dig. Der er desuden god mulighed for at komme ud og opleve interessante attraktioner på mange yogaophold. Hvis du tænker, at yogaopholdet på de eksotiske steder ikke er en mulighed i budgettet, kan du med fordel kigge nærmere på nogle forskellige typer af hurtige lån. Lån penge ved blot at sende en ansøgning afsted til en online låneudbyder og kom et skridt tættere på drømmeopholdet.

Få nye venskaber og plej de gamle

Tager du alene afsted på et yogaophold, vil der hurtigt opstå nye venskaber med de nye og andre spændende mennesker. Alle personerne på yogaholdet har en ting til fælles, nemlig yoga, og du vil have rig mulighed for både at tale med gamle og unge mennesker. Samtidig er opholdene gode til at komme tættere på eksempelvis din mor, datter eller ægtefælle, idet I vil tilbringe mange timer sammen i afslappende og inspirerende omgivelser.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

gavekort-gaveregn-2

Vind 500 kr. HVER måned
og shop hos "Den Intelligente Krop"

Når du klikker "Deltag" tilmeldes du også vores nyhedsbrev. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan altid nemt afmeldes].

Du deltager nu i lodtrækningen om 500 kr. på gavekort hver måned.

Share This