Jeg er skribent på YogaØvelser.dk fordi yoga har gjort rigtig meget for mig de senere år. Jeg har altid været noget fordomsfuld i forhold til yoga for mænd, men heldigvis helt ubegrundet. Jeg har set lyset i yoga og det som yoga kan byde på - og det er jeg sikker på at du også kommer til :)

Yoga gør faktisk en masse gode ting for din krop. Blandt flere ting, kan som tungtovervejende nævnes, at dit sind kommer mere i balance og din mentale sundhed og velvære vil blive øget.

Hvad gør yoga egentlig af gode ting for din krop?

Yoga gør mere for din krop end bare at gøre kroppen smidig og forbrænde lidt kalorier. Ja, yoga forbrænder faktisk en hel del kalorier.

Her har jeg listet en lang række gode og sunde fordele ved yoga op:

 1. Afhjælper ryg og ledsmerter
 2. Sænker dit blodtryk
 3. Sænker dit blodsukker
 4. Styrker din evne til at fokusere
 5. Forbedre din søvn
 6. Styrker din rygsøjles diskus’er
 7. Forbedrer din kropsholdning markant
 8. Gør dig mere smidig
 9. Øger din balance
 10. Renser dit sind for hverdagens stress
 11. Du lærer at slappe rigtigt af
 12. Kalorieforbrænding
 13. Muskelstyrkende
 14. Øger din blodgennemstrømning
 15. Styrker dit lymfesystem

Selvom der er mange fordele ved yoga og de ting, som yoga gør for din krop. Så kan det siges kort, at der er mange fordele som din krop får gavn af. Det er bare enormt sundt at dyrke, så det kan klart anbefales.

Vil du gerne i gang med yoga – måske bare derhjemme til en start, så kan du se alle de bedste øvelser for begyndere her.

Eller downloade dem med det samme til print eller brug på din smartphone. Brug nedenstående formular og få adgang til dem med det samme. God fornøjelse.

yoga øvelser

Få de 21 bedste yogaøvelser

-og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. HVER måned!

Når du klikker "Hent øvelserne nu" tilmeldes du nyhedsbrevet. Du vil modtage yogaprogrammer, fitness-råd og tilbud [kan nemt afmeldes].

Sådan! Du har nu adgang til dine yogaøvelser - god fornøjelse :)

Share This